Decizia luată de FCSB în privința jucătorului care a stat trei ani departe de gazon

Decizia luată de FCSB în privința jucătorului care a stat trei ani departe de gazon

FCSB pare că a luat o decizie definitivă în ceea ce privește un jucător care în ultimii ani la gruparea campioană a României mai mult a stat pe bancă sau în afara lotului, din pricina deselor și gravelor accidentări.

E vorba de fundașul stânga Ionut Panțîru, venit de la Poli Iași acum mai mult timp. Și chiar dacă, înaintea jocului de vineri dintre FCSB și Farul, scor 3-2, patronul Gigi Becali era ferm convins să îl scoată pe Panțîru din lotul UEFA pentru meciurile de cupe europene, acum latifundiarul din Pipera s-a răzgândit brusc.

ADVERTISING

Becali s-a gândit să îi mai dea o șansă fostului ieșean, spunând că Florin Tănase va intra în lotul UEFA în locul fundașului dreapta ghanez Nana Antwi: ”Tănase nu îl mai înlocuiește pe Panțîru. Astăzi a fost cel mai bun de pe teren Panțîru, iar ca atare Tănase va intra în locul lui Antwi. Ce să faci cu Antwi? Ne mai păcălim și noi”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport. Asta deși în urmă cu câteva luni, același Becali spunea despre fundaș că ”i-a dat salariul degeaba timp de 3 ani”.

Panțîru a bifat sezonul trecut doar 5 apariții la FCSB, în total 85 de minute.

ADVERTISING

Pe postul de fundaș stânga, mai evoluează și Risto Radunovici, dar și David Kiki, adus de la Farul în vară. Moldoveanul are 64 de meciuri, două goluri și 7 assist-uri la FCSB, în total, având o cotă de piață în prezent de 150.000 de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!