Rapid a stabilit viitorul lui Neil Lennon: "Patronul e foarte supărat"

Rapid a stabilit viitorul lui Neil Lennon: "Patronul e foarte supărat"

Rapid a făcut un anunț despre viitorul lui Neil Lennon, după ce britanicul nu a obținut nicio victorie în primele patru etape.

Conducerea giuleștenilor a anunțat că Lennon mai primește o șansă, deși este clar că este în pericol de a fi demis.

„Când văd situaţia actuală am foarte multe semne de întrebare. În meseria asta rezultatele te ţin în viaţă, dar vom vedea, sper să reuşim să câştigăm la Buzău şi să vedem un altfel de fotbal din partea jucătorilor, sper să revizuim acest concept tactic şi să ne reîntoarcem la origini.

ADVERTISING

Noi îl susţinem, suntem alături de el, dar trebuie să facă ceva ca să arătăm altfel, trebuie neapărat să facă ceva”, a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport.

De asemenea, conducerea Rapidului i-a cerut lui Lennon să renunțe la sistemul cu trei fundași centrali.

"I-am transmis lui Lennon că trebuie să schimbe sistemul. Trebuie să facă ceva pentru a arăta altfel. Dacă nu schimbă, nu știu, vom vedea. Patronul e foarte supărat. Când investești atâția bani și nu ai rezultate… Măcar să vedem un fotbal frumos. Pe mine mă îngrijorează ce vedem pe teren. Pe Rapid nu o caracterizează acest joc. Suntem de acord cu suporterii. Dacă noi continuăm de aceeași manieră, o să jucăm cu stadionul gol. Deja tribuna 1 e cam goală", a completat Moldovan.

ADVERTISING

Neil Lennon este plătit cu 700 de mii de euro pe sezon și ar trebui despăgubit dacă va fi demis.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇