Mircea Lucescu, întrebat din nou dacă a bătut palma cu FRF pentru postul de selecționer

Mircea Lucescu, întrebat din nou dacă a bătut palma cu FRF pentru postul de selecționer

Mircea Lucescu a făcut un anunț despre posibilitatea preluării echipei naționale a României, în locul lui Edi Iordănescu.

Antrenorul cu care România a participat la EURO 2024, Edi Iordănescu, nu și-a mai prelungit contractul, iar FRF îi caută înlocuitor.

După ce Gică Hagi a refuzat să-i ia locul lui Edi Iordănescu, Mircea Lucescu a fost cel către s-a îndreptat conducerea FRF. Părțile se află în negoocieri, iar "Il Luce" a spus cum stau lucrurile în acest moment.

„Cine spune că Mircea Lucescu e deja selecționerul României exagerează. E adevărat că am avut în ultimele zile mai multe contacte legate de această variantă, dar trebuie să analizez foarte atent înainte de a oferi răspunsul final. Vreau să culeg cât mai multe date importante. Faptul că am mers în ultima vreme la multe meciuri de campionat nu e suficient. În acele momente, am fost la stadion ca un simplu spectator.

ADVERTISING

Am spus în destule ocazii că nu mă mai interesează să mă întorc la naționala României. Dar acum e o situație specială. Edi s-a oprit, din păcate, după Euro, Hagi a refuzat, timpul până la primele meciuri e foarte scurt, sunt puține variante la dispoziție.

Ăsta e și unul dintre motivele pentru care sunt, deocamdată, într-o perioadă de analiză serioasă vizavi de propunerea federației. Repet însă și întăresc, pentru a fi limpede pentru toată lumea: nu am acceptat nimic, încă mă gândesc, nu am oferit nimănui niciun răspuns. Vreau să fiu foarte lămurit când voi da răspunsul Federației, pentru că, dacă voi veni și vom rata calificarea la Mondiale, nimeni nu-mi va ierta asta, deși nu sunt un magician”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!