Mircea Rednic, gata să preia echipa națională a României, după refuzul lui Gică Hagi: "Se compară Mutu cu mine?"

Mircea Rednic, gata să preia echipa națională a României, după refuzul lui Gică Hagi: "Se compară Mutu cu mine?"

Mircea Rednic, experimentatul antrenor de la UTA Arad, a vorbit despre posibilitatea preluării echipei naționale a României, în locul lui Edi Iordănescu, după refuzul lui Gică Hagi.

Rednic a spus că Adrian Mutu, antrenorul despre care se spune că este favorit să ajungă selecționer, nu se compară cu el din punct de vedere al rezultatelor.

"Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo", a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă de după UTA Arad - U Cluj 0-0.

ADVERTISING

După ce negocierile cu Gică Hagi n-au adus niciun rezultat pozitiv, FRF s-a reorientat, iar Adrian Mutu este principal favorit să devină selecționerul primei reprezentative.

Mircea Rednic are două titluri de campion în palmaresul de antrenor, de asemenea două Supercupe ale României și o Cupă a României, plus o Cupă câștigată în Azerbaijan, cu Khazar Lankaran.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!