Selecțiuni din programele „Opereta Lounge” se vor putea viziona online în serile de joi, anunță Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian

Lounge

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian oferă un dar muzical estival publicului: selecţiuni din programele găzduite în OPERETA LOUNGE vor fi oferite spre vizionare gratuită pe pagina de Facebook a instituţiei, în fiecare joi de la ora 19.00.

Primul program disponibil spre vizionare va fi Tango Passion, ce va putea fi urmărit online joi 25 Iulie de la ora mai sus menţionată.

Prin iniţiativa Managerului interimar Radu Petrovici, în această vară, publicul va beneficia de acces general către o serie de spectacole integrate în conceptul OPERETA LOUNGE, de la lansarea acestuia până la închiderea stagiunii. Radu Petrovici detaliază: “pentru că interesul spectatorilor nu se opreşte odată cu stagiunea, venim către cei care îndrăgesc muzica şi arta cu o propunere aflată în armonie cu mijloacele moderne de comunicare: programele găzduite în această primăvară în Opereta Lounge vor putea fi văzute online, integral sau în selecţiuni, în perioada în care sala de spectacol şi foaierul sunt închise pentru activitate artistică”.

ADVERTISING

Începând din luna Aprilie, la iniţiativa Managerului interimar Radu Petrovici, Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian a lansat conceptul OPERETA LOUNGE, sub egida căruia a găzduit, în fiecare seară de joi, un eveniment artistic tematic. Pănă în prezent s-au derulat următoarele spectacole:

Tango Passion – cu Orchestra şi balerini ai Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian şi dansatori din cadrul şcolii Tango Pasion.

Dragă, Ana – One Woman Show Musical – cu actriţa Ana Maria Ivan

ADVERTISING

Amore Mio cu Ansamblul Musica Viva

Sorin Zlat Jazz Sessions The Power Of Trio

Granada Ecouri Mediteraneene cu tenorul Ştefan von Korch şi pianistul Alexandru Burcă

Interbelic Seranade cu Mădălin Voicu Jr şi Constantin Mirea

Sueno Latino cu Andreea Guriţă Novac, Andreea Stoica, Theodora Iurcovschi şi Daniel Găină Cojuharov

Programele artistice vor fi reluate din luna octombrie, odată cu redeschiderea stagiunii.

Situat în inima Teatrului de Operetă şi Musical Ion Dacian, Opereta Lounge: www.opereta.ro/opereta-lounge/, cel mai nou hub cultural şi de socializare al capitalei este o poartă către o experiență unică ce îmbină armonios atmosfera selectă cu elemente vibrante din lumea artistică.

ADVERTISING

Pentru detalii privind vizionarea online a spectacolelor vă învităm pe: www.opereta.ro şi pe pagina de Facebook a instituţiei.

Totodată, Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian reaminteşte că s-au pus deja în vânzare biletele pentru stagiunea ce se deschide pe 5 Octombrie, iar biletele se găsesc pe Tickestore.ro, Opereta.ro şi la casa de bilete a Teatrului, situată pe Bd. Octavian Goga nr 1.