FRF îl avertizează pe Hagi înaintea negocierilor finale: "Nu vom accepta niciodată asta"

FRF îl avertizează pe Hagi înaintea negocierilor finale: "Nu vom accepta niciodată asta"

Federația Română de Fotbal l-a avertizat public pe Gică Hagi înaintea negocierilor finale pentru preluarea echipei naționale.

Într-o conferință de presă, Răzvan Burleanu a anunțat că nu va accepta niciodată ca un antrenor să rămână și la club în timp ce este selecționer.

"Nu vom accepta niciodată ca un antrenor să antreneze și la echipa de club, la fel cum nu vom accepta niciodată să plătim sume ca antrenorul respectiv să iasă dintr-un anumit contract, mai ales dacă e din România și sunt sume mari", a spus Răzvan Burleanu într-o conferință de presă.

ADVERTISING

De asemenea, Burleanu a explicat că nu vede o problemă că Hagi este acționar la Farul, deoarece știe că acesta vrea să renunțe la acest rol.

"Cunoaștem foarte clar interesul lui Gică Hagi de a ieși din acționariatul clubului Farul. Am mai discutat în trecut despre acest subiect și face parte dintr-o viziune comună pe care o avem: să atragem oameni de afaceri români în cluburile din România", a mai spus Burleanu.

Burleanu a menționat că are un nume clar în minte când vine vorba despre noul selecționer, dar va aștepta și propunerile pe care Comisia Tehnică le va face miercuri și apoi va demara negocierile.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇