Gică Hagi știe ce mare greșeală a făcut FCSB cu Eduard Radaslavescu: "Niciodată"

Gică Hagi știe ce mare greșeală a făcut FCSB cu Eduard Radaslavescu: "Niciodată"

Gică Hagi (59 de ani) știe care a fost marea greșeală făcută de FCSB în privința lui Eduard Radaslavescu (19 ani).

Revenit la Farul, de la FCSB, Eduard Radaslavescu va vea șansa să-și reabiliteze cariera și să joace din nou constant.

"Regele" Hagi a spus care a fost marea greșeală făcută de FCSB în privința lui Eduard Radaslavescu, aceea că nu a jucat niciodată pe postul lui, cel de mijlocaș central.

"La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off. Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

ADVERTISING

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea, e foarte tânăr. Trebuie să-l ridicăm, să poată să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană. Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant", a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISING

Eduard Radaslavescu a fost cedat gratis de FCSB la Farul, după ce în 2022 campioana României a plătit 850.000 de euro pentru el.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!