Presa din Italia, anunț despre transferul lui Louis Munteanu: Răsturnare de situație

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Louis Munteanu: Răsturnare de situație

Presa din Italia face un anunț despre transferul lui Louis Munteanu (21 de ani), atacantul revenit la Fiorentina după un împrumut de două sezoane la Farul.

Dorit de FCSB și Rapid, Louis Munteanu a revenit la Fiorentina, club care n-a bătut palma cu niciuna dintre cele două echipe care îl au pe Munteanu pe listă.

Deși inițial s-a scris că decizia italienilor este de a-l păstra în lot pe Munteanu, în ciuda ofertelor, se pare că situația s-a "răsturnat". Site-ul violanews.com scrie că transferul lui Louis Munteanu departe de Fiorentina este posibil, însă are un preț.

ADVERTISING

Un preț pe care nici FCSB, nici Rapid, nu s-au arătat dispuse să-l achite. Italienii cer două milioane de euro în schimbul lui Munteanu.

"Este dificil pentru Louis Munteanu să rămână în tricoul violet, chiar dacă prestațiile sale au demonstrat că ar merita.

Fiorentina nu ar avea nicio problemă să îl lase să plece înapoi în România în schimbul unei oferte de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și un procent dintr-un viitor transfer", scrie sursa citată.

Fiorentina l-a transferat pe Louis Munteanu în 2020 cu 1,7 milioane de euro de la Farul.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!