Adrian Mutu a dat răspunsul după ce a devenit favorit să preia naționala României

Adrian Mutu a dat răspunsul după ce a devenit favorit să preia naționala României

Adrian Mutu a dat răspunsul după ce a devenit principala alegere a FRF în cazul în care Edi Iordănescu va refuza prelungirea contractului.

„Briliantul” a afirmat că tinde să refuze o eventuală ofertă, în condițiile în care vrea să pregătească o echipă de club.

"Îmi place mai mult să fiu antrenor la o echipă de club, sincer vă zic. Nu aș putea să dau un răspuns în ceea ce privește această problemă. Nu știu ce răspuns aș da, în momentul ăsta vreau să antrenez o echipă de club, nu mă gândesc la alte lucruri.

ADVERTISING

Sunt și alți antrenori mult mai în vârstă și experimentați care sunt liberi, poate ei sunt mai indicați pentru postul acesta”, a spus Mutu pentru Fanatik.

Contractul lui Edi Iordănescu a ajuns la final după meciurile de la EURO 2024, iar selecționerul a afirmat că are nevoie de o vacanță.

El a promis că va avea discuția decisivă cu FRF după câteva zile libere, dar a lăsat să se înțeleagă că se gândește mai degrabă la plecare.

În aceste condiții, FRF începe deja să îi caute un înlocuitor. Favorit în acest moment este Adrian Mutu.

ADVERTISING

Acesta a lucrat deja cu conducerea FRF și a avut rezultate bune la naționala de tineret. Are avantajul că știe deja aproape toți jucătorii și că tranziția va fi una ușoară.

Mutu este liber de contract, nu are pretenții mari din punct de vedere financiar, iar acest aspect este de asemenea important.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇