Homelux le propune clienților mobilier unic pe piața din România

HOMELUX, magazin de mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse unicat pe piața locală: mobilier din aluminiu șlefuit pentru amenajarea durabilă a grădinii și seturi complete de mobilier de baie, din materiale de cea mai bună calitate.

Când vine vorba de amenajarea grădinii găsim pe piață o gamă variată de produse. Cum faci însă să le alegi pe cele mai bune astfel încât să nu fie nevoie să le schimbi de la an la an? Homelux.ro.ro vine cu o propunere imbatabilă, unică pe piața locală: cel mai smart mobilier de terasă, realizat din materiale folosite în aeronautică. Mai exact, este vorba de mobilierul de grădină din aluminiu șlefuit. De ce este atât de special acest mobilier? În primul rând, și foarte important, poate fi utilizat pe o perioadă nelimitată, datorită materialului din care este realizat. Spre deosebire de aluminiul vopsit, care poate fi cuprins de rugină pornind de la o mică ciobitură a vopselei, aluminiul șlefuit își păstrează forma și aspectul. Astfel, chiar dacă este lovit, nu se deteriorează, fiind turnat în masă. 

ADVERTISING

Un alt aspect foarte important este depozitarea pe timpul iernii. Ce poate fi mai neplăcut decât să stai cu grija mobilierului, astfel încât vremea capricioasă să nu te prindă pe picior greșit, cu prelata strânsă? Cu mobilierul de grădină din aluminiu șlefuit nu mai ai această grijă, deoarece îl poți lăsa afară pe zăpadă, ploaie și ger, fără a se deteriora. 

De abia apărut pe piața europeană, acest mobilier este foarte apreciat în țări precum Italia, Spania, Norvegia sau Suedia. Acum, prin Homelux mobilierul din aluminiu șlefuit este disponibil și în România, fiind apreciat pentru frumusețea, utilitatea și durabilitatea lui. 

ADVERTISING

Amenajarea grădinii este un proiect important pentru cei care doresc să își creeze un colț de relaxare în aer liber, cu idei inovative, iar calitatea și confortul produselor folosite sunt esențiale pentru reușita proiectului. 

O altă propune HOMELUX sunt seturile de mobilier de baie, soluții complete de amenajare, la un raport imbatabil calitate-preț. Cu ajutorul lor, salvezi timp prețios, căci seturile conțin dulap, lavoar și oglindă, tot ce ai nevoie pentru o baie de 5 stele. Materialele sunt de cea mai bună calitate, de la lemn pentru dulapuri la quartz, granit sau marmură pentru blat.

ADVERTISING

De acum, cu Homelux ai ocazia să alegi piesele de mobilier perfecte pentru a obține rezultate deosebite, rezistente pe termen nelimitat. 

Descoperă produsele dorite pe homelux.ro sau în cele două magazine fizice Homelux din Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).