Presa din Franța, concluzie fermă înaintea revenirii Simonei Halep pe teren: "E în criză de timp"

Presa din Franța, concluzie fermă înaintea revenirii Simonei Halep pe teren: "E în criză de timp"

Presa din Franța a tras o concluzie fermă în privința Simonei Halep, fostul lider mondial din clasamentul WTA, înaintea revenirii sportivei noastre pe teren.

Simona Halep va reveni pe teren la turneul din Hong Kong, la finalul lunii octombrie, după ce a primit un wildcard din partea organizatorilor.

Francezii pun presiune pe Simona și scriu că ea intră în criză de timp, în ceea ce privește revenirea la cel mai înalt nivel în tenis, deoarece în această lună va împlini 33 de ani.

"Organizatorii au anunțat numele fostului lider mondial pe lista jucătorilor prezenți la turneu, unul dintre capetele de afiș la ediția din 2024. Sportiva româncă nu a mai intrat pe teren din mai, când a abandonat la Trophee Clarins.

ADVERTISING

Din 2022, când a fost depistată pozitiv la roxadustat, cariera româncei a fost scrisă cu linii punctate. Ajunsă sub locul 1000 în clasamentul WTA, campioană la Roland Garros în 2018 și la Wimbledon 2019, Simona Halep va avea 33 de ani când va juca la Hong Kong, e deja în criză de timp în ceea ce privește revenirea la cel mai înalt nivel", scrie site-ul tennisactu.net.

Turneul din Hong Kong se desfășoară în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2024.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!