Ordin de protecție împotriva lui Ionel Ganea: A agresat un vecin

Ordin de protecție împotriva lui Ionel Ganea: A agresat un vecin

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a anunţat, vineri, că a emis ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat de 51 de ani care şi-ar fi agresat fizic un vecin.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că bărbatul la care se face referire ar fi fostul fotbalist Ionel Ganea.

Conform Gsp.ro, Ionel Ganea afirmă că nu a existat o bătaie, ci un schimb aprins de replici cu un vecin cu care ar fi avut mai multe discuții în contradictoriu. Acestea au fost cauzate de o cale de acces la una dinte proprietățile fostului fotbalist. Pe de altă parte, veciinii îi reproșează fostului fotbalist că își închiriază locuința unor persoane care deranjează în mod constant liniștea publică.

ADVERTISING

Imaginile îl contrazic însă pe Ganea. Se vede cum îl bruschează de mai multe ori în timp ce încearcă să dărâme un gard.

Screenshot_7-1

Foto: captură Gsp.ro

„Am închiriat o casă acolo, deci răspunderea e a chiriașului. Domnul respectiv filmează în curtea mea, în casa mea, se ia de toată lumea pe stradă. Mă refer la vecinul de acolo. Minte lumea pe acolo, a închis drumul abuziv, mi-a obstrucționat accesul la proprietate fără acordul meu sau al Primăriei. Filmează zi de zi în curtea mea, în casa mea.

Am făcut sesizare la Poliție. Stă și se uită pe camere în casă și iese în curte când vă apropiați, se ia de dumneavoastră, întreabă unde mergeți, de parcă ar fi drum privat. Acolo e o cale de acces, în urma convenției din 2002 între foștii și actualii proprietari. Am avut doar o altercație verbală, m-a jignit, era soția de față, era multă lume”, a susținut Ganea la Digi24.

ADVERTISING

"În temeiul unei sesizări formulată în data de 4 septembrie, prin apel 112, poliţiştii oraşului Voluntari s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziţionat pe drumul de servitute către unul dintre imobile. În conformitate cu legislaţia în vigoare, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existenţa unui risc iminent, context în care, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o durată de cinci zile, împotriva bărbatului de 51 de ani", se precizează într-un comunicat al IPJ Ilfov transmis, vineri, Agerpres.

ADVERTISING

În cauză, poliţiştii oraşului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, menţionează sursa citată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇