Oferta de transfer a FCSB, acceptată: Fotbalistul a semnat după ce a primit "mai mulți bani" din partea campioanei României

Oferta de transfer a FCSB, acceptată: Fotbalistul a semnat după ce a primit "mai mulți bani" din partea campioanei României

FCSB a convins un fotbalist să semneze după ce campioana României „i-a oferit mai mulți bani”.

Este vorba despre Marius Ștefănescu, atacantul lateral cumpărat de la Sepsi, din Superliga.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că Marius Ștefănescu a acceptat oferta de transfer la FCSB după ce a primit o propunere financiară mai bună, deși inițial își dorea un transfer în străinătate de la clubul din Sfântu Gheorghe.

Ștefănescu a semnat cu FCSB, acum se află într-o situație delicată la campioana României, iar Sepsi nu a primit, încă, toți banii pentru transfer.

ADVERTISING

"N-aș mai avea încredere acum în el (n.r.- Marius Ștefănescu). Anul trecut, după lungi negocieri, am reușit să îi prelungim contractul cu doi ani, deși știam că el se vede la un alt club. Ne spusese că se pregătește să se transfere în străinătate și că nu se pune problema să meargă la FCSB. Așa că și eu am zis că nu va merge acolo cu siguranță.

Ulterior, FCSB i-a oferit mai mulți bani, iar el a zis că vrea să demonstreze acolo. După o perioadă, Bernd Storck s-a plâns că jucătorul nu mai e cu mintea la antrenamente, deci m-am gândit că e mai bine să-l vindem. Am învățat să nu mai am niciodată încredere în jucători.

ADVERTISING

Apropo, aș vrea să adaug că, în loc de 1.310.000 de euro plus TVA, adică aproximativ 1,6 milioane de euro, FCSB ne-a transferat doar 700.000, iar acum nu prea ne mai răspund la telefon. Trebuia să primim întreaga sumă pe 10 iulie, însă în momentul de față am încasat doar 40%.

Sunt convins că va ajunge și restul sumei până pe 15 octombrie pentru că UEFA va verifica cluburile participante în competițiile europene, inclusiv pe FCSB. Dar nu este ok ca banii să vină picătură cu picătură, iar eu să fiu nevoit să îi cerșesc”, a spus Dioszegi, potrivit csakfoci.hu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!