Louis Munteanu, lăudat de presa italiană după încă un meci bifat ca titular la Fiorentina. Mai pleacă la FCSB?

Louis Munteanu, lăudat de presa italiană după încă un meci bifat ca titular la Fiorentina. Mai pleacă la FCSB?

FCSB încă speră la transferul vârfului de atac din România Louis Munteanu, legitimat la Fiorentina, însă veștile venite din Italia nu sunt foarte bune pentru campioana României.

Munteanu, jucător care s-a întors în Italia după împrumutul său în România, la Farul condus de Gică Hagi, a fost titular la încă un joc disputat de echipa din Firenze în cadrul cantonamentului de vară disputat în Marea Britanie. Echipa atacantului român a fost învinsă de Preston, formație din liga a doua din Anglia, cu scorul de 1-2.

ADVERTISING

Pentru Fiorentina a marcat Mandragora în minutul 31. Românul de 22 de ani a fost titular, însă nu s-a remarcat cu nimic deosebit, fiind schimbat la pauză de antrenorul Raffaele Palladino.

Chiar și așa, el a fost evidențiat de presa peninsulară: ”Doar 45 de minute pentru atacantul român care nu s-a văzut prea mult. În primul cantonament a părut că a revenit mai matur și mai structurat, dar nu a repetat evoluțiile din meciurile trecute și a ajutat foarte puțin atacul”, a documentat portalul firenzeviola.it despre Louis Munteanu.

ADVERTISING

Munteanu a avut evoluții foarte bune în primul cantonament al Fiorentinei, în Italia, având două meciuri în care a bifat un gol și o pasă de gol. Actuala înțelegere a lui Louis Munteanu cu Fiorentina expiră în vara anului 2025.

Pentru Fiorentina urmează acum amicalele cu Hull City (30 iulie), Montpellier (4 august) și Grosseto (5 august).

Louis Munteanu, om cu 11 selecții la naționala de tineret, ar fi primit o ofertă de la FCSB, Gigi Becali fiind decis să achite suma de 2 milioane de euro pentru atacant, care are 12 goluri marcate la Farul sezonul trecut, în 36 de meciuri.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!