La aproape 39 de ani, Luka Modric a semnat un nou contract

La aproape 39 de ani, Luka Modric a semnat un nou contract

Mijlocaşul croat Luka Modric şi-a prelungit cu un an contractul cu Real Madrid, de care este legat acum până pe 30 iunie 2025, a anunţat miercuri clubul din La Liga, informează Reuters.

Luka Modric, care pe 9 septembrie va împlini 39 de ani, joacă din 2012 la Real Madrid, cu care a câştigat în sezonul trecut campionatul Spaniei şi Liga Campionilor. În total, fotbalistul a cucerit de patru ori campionatul Spaniei şi de şase ori Liga Campionilor cu gruparea de pe Santiago Bernabeu. Cu 26 de trofee, el este cel mai titrat jucător din istoria lui Real Madrid.

ADVERTISING

Multă lume se aştepta ca veteranul croat să se retragă, mai ales după ce Toni Kroos, în vârstă de 34 de ani, partenerul său în linia mediană a lui Real, a anunţat că va agăţa ghetele în cui la finalul sezonului.

Modric este laureatul Balonului din Aur din 2018, an în care a dus Croaţia până în finala Cupei Mondiale, pierdută în faţa Franţei.

Modric nu intenţionează să se retragă nici de la echipa naţională, deşi Croaţia nu a trecut de faza grupelor la EURO 2024. Mijlocaşul are 178 de selecţii la prima reprezentativă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇