Florinel Coman și-a aflat pedeapsa după ce a fost prins conducând cu un permis fals

Florinel Coman și-a aflat pedeapsa după ce a fost prins conducând cu un permis fals

Florinel Coman (26 de ani), fostul fotbalist al FCSB, și-a aflat pedeapsa după ce a fost prins conducând fără permis vabail în România, în urmă cu mai bine de trei ani.

În februarie 2021, Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând pe Autostrada Soarelui, A2, fără să dețină un permis de conducere valabil în România. Polițiștii l-au oprit pe Coman, care conducea cu 165 km/h.

Fotbalistul le-a prezentat agenților rutieri un permis eliberat în Ucraina. Dosarul a fost soluționat, într-un final, iar fostul fotbalist al FCSB și-a aflat pedeapsa: a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare, scrie gândul.ro.

ADVERTISING

Sentința este defalcată astfel: nouă luni pentru conducerea fără permis, două luni pentru uz de fals și patru luni pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Au rămas doar 11 luni pentru că la contopirea pedepselor, celor nouă luni pentru conducerea fără permis li s-a adăugat doar o treime din cealaltă sentință, adică două luni din șase.

Florinel Coman s-a transferat, la începutul verii, de la FCSB la Al Gharafa în Qatar, în schimbul a 5,25 milioane de euro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇