Horoscop zilnic: 20 septembrie

Horoscop zilnic: 20 septembrie

Berbec

Ești plin de energie și dornic să rezolvi cât mai multe treburi. Ba vrei să le rezolvi și pe ale altora, ceea ce nu se recomandă. Sunt momente excelente pentru a-ți trasa planuri noi de viitor și pentru a te înnoi. Vei fi nevoit să cheltuiești pe cele de trebuință casei.

Taur

Este o zi bună pentru odihnă și detașare de tumultul cotidian. Vorbește mai mult cu tine însuți și vei afla lucruri extraordinare vizavi de toate relațiile și evenimentele din viața ta. Sunt posibile revelații interesante, vise și viziuni premonitorii pe care ar trebui să le notezi bine într-un jurnal.

Turbulențe emoționale: Marte în Rac (4 septembrie – 4 noiembrie 2024) 

ADVERTISING

Gemeni

Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu prietenii. Temele principale de discuție se învârt în sfera profesională. Se întrezăresc noutăți, iar acum prietenii sau protectorii îți oferă un crâmpei din ce va urma la serviciu. Odihnește-te, lasă grijile deoparte și ține cont de zicala: păzește-ți spatele în permanenţă. De evitat eforturile fizice mari!

Rac

Ziua îți aduce în preajmă multă lume, fie din sfera profesională, fie din mediul familial. Sunt posibile altercații cu șefii, dar și cu membrii familiei. Recomandabil este să-ți controlezi reacțiile și să fii prudent în vorbe și fapte. Prietenii sunt cei care îți pot oferi tot soiul de surprize. Detașează-te de cotidian!

Echinocțiul de Toamnă și Sezonul Balanței: Cine suntem noi în relații?

ADVERTISING

Leu

Întâlnirile și dialogurile de astăzi îți vor schimba concepțiile despre lume și viață. Cu toate că scara valorilor tale morale este dependentă de educația timpurie, acum ai putea realiza un salt evolutiv important. Studiază, învață, rafinează-ți mentalul și ia aminte la modelele umane valoroase din preajma ta.

Fecioara

Capitolul financiar este tensionat, deoarece se pare că au rămas facturi sau datorii restante. S-a ajuns aici din cauza unei nepotrivite gestionări a bugetului. Cei apropiați au tot profitat de bunăvoința ta și au consumat prea mult din resursele tale bănești. Acum rezolvă echitabil situațiile și trasează-ți planuri noi de viitor.

Oracolscop 16 - 22 septembrie 2024

ADVERTISING

Balanța

Relațiile parteneriale sunt foarte animate. Sunt posibile neplăceri legate de banii pe care tu îi câștigi de pe urma colaborărilor profesionale, pe de o parte. Însă, pe de altă parte, și cu partenerul de viață este rost de discuții aprinse tot din cauza veniturilor tale din activitatea profesională depusă.

Scorpion

Ziua îți aduce în atenție chestiuni profesionale. Probabil că au rămas treburi nerezolvate la serviciu și cineva din acest anturaj te va provoca la explicații. Tensiunile sunt mari în toate tipurile de relații, de aceea, controlează-ți reacțiile și ascultă ce îți spun ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă. Odihnește-te și detașează-te de mărunțișurile cotidiene.

Săgetător

Treburile de rutină, atât cele de acasă, cât și cele de la serviciu, sunt tema principală a zilei. Tensiuni relaționale sunt multiple, de aceea, fii prudent și atent la ceilalți. În special la serviciu există ostilitate și activități rămase restante. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul îți este obosit.

Capricorn

Ai spor în treburile domestice și în dialogurile cu membrii familiei. Din cauza relațiilor cu prietenii, este mai dificil să te ocupi serios de nevoile celor dragi și de confortul casei. Detașează-te, din când în când, de alții. Rezervă-ți timp și resurse materiale și pentru copii sau pentru persoana iubită, deoarece aceștia au nevoie de tine.

Vărsător

Ești mai mult pe drumuri, fie că îți rezolvi chestiuni personale, fie că te întâlnești cu neamurile sau cu prietenii apropiați. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, de aceea vorbește puțin și evită luarea deciziilor care te-ar implica pe termen lung. Sfătuiește-te cu membrii familiei vizavi de domeniul profesional în care activezi și urmează-le povețele.

Pești

Iată o zi bună pentru a-ți pune ordine în capitolul financiar. Veniturile tale din munca desfășurată cresc binișor, așa încât îți poți permite să cheltuiești pe niscai mofturi. Posibil să fii nevoit să achiți datoriile restante ale altora. Prudența și discernământul folosește-le în doze mari. Mentalul îți este răscolit.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇