Iohannis a mers la golf și Internetul s-a umplut de ironii (Galerie foto)

Iohannis a mers la golf și Internetul s-a umplut de ironii (Galerie foto)

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții, a declarat sâmbătă președintele Klaus Iohannis, prezent la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” de la clubul de golf din comuna Pianu de Sus, Alba. De asemenea, șeful statului i-a îndemnat pe oameni să practice golf, pe care l-a descris ca fiind un sport „deloc exclusivist”. 

Evident, declarația nu a trecut neobservată, astfel că Internetul s-a umplu de ironii.

ADVERTISING

Ambasada Suediei din București a publicat pe pagina sa de Facebook un clip în care un jucător de golf este urmărit pe teren de un elan, descrierea fiind: „doar dacă faci și jogging...”

Și Oana Gheorghiu, cofondatoarea proiectului „Dăruiește Viață”, a profitat de ocazie pentru a ironiza întâmplarea: „Gata, mă apuc de golf. Urmăriți-mă cu atenție. Și cu îngrijorare, că nu se știe unde dau mingile ????”, a scris pe Facebook Oana Gheorghiu.

Asociația WWF România, care militează pentru protecția mediului înconjurător, a postat o memă care a strâns peste 100 de like-uri.

ADVERTISING

Pagina de glume „Ana are meme” a făcut o legătură între situația din România și cele mai importante probleme cu care ne confruntăm și declarația lui Iohannis, care pare ruptă de realitate.

Nici compania de recrutare Lugera&Makler nu a ratat ocazia să ironizeze ideea că golful e un sport accesibil.

USR-istul Liviu Iolu subliniază tragedia din toată această comedie: „I N A D E C V A R E e cuvântul care definește cei mai mulți politicieni români. Când e criză politică și sanitară ei vorbesc de golf. Când ai un popor sărăcit ei vorbesc de salarii de 3000 de euro. Când pâinea se scumpește ei răspund că nu mănâncă pâine, nu știu, nu sunt din localitate. Când trebuie să faci campanie de responsabilizare și imunizare ei anunță relaxare”.

ADVERTISING

Citește și: Cât de mult costă să joci golf, sportul "deloc exclusivist" promovat de Klaus Iohannis


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇