Patronul Universității Craiova, omul de afaceri Mihai Rotaru a vorbit despre soarta băncii tehnice la capătul derbiului de marți seara dintre echipa sa și CFR Cluj, meci terminat la egalitate, scor 0-0.
El a pus în sfârșit capăt speculațiilor care îl dădeau ca și dat afară pe Corneliu Papură, care în cele două mari meciuri cu FCSB și CFR a scos doar punct: 0-2 acasă cu ros-albaștrii și 0-0 la Cluj.
Remiză albă între CFR Cluj și Universitatea Craiova, în ultimul meci al anului din Liga 1
Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a declarat că își dorește ca Papură să continuie până la finele sezonului în Bănie: ”Are dreptate Papură. Nu am vorbit cu nimeni! Am negociat cu Walter Zenga, cu Șumudică, cu Edi Iordănescu. Eu nu am vorbit cu ei. Nu ne-a trecut prin cap. Nici cu Dan Petrescu nu am vorbit. E o problemă internă. Ne dorim să aducem oameni în cadrul echipei tehnice. Sunt lucruri interne. Vrem să îmbunătățim anumite zone din departamentul tehnic, nici vorbă să îl schimb pe Papură.
Da, dorința noastră e să rămânem cu același staff tehnic până la finalul sezonului. Am mai spus-o o dată și și-a dat demisia după o săptămână. Staff-ul administrativ va face totul ca această echipă să rămână. În fiecare săptămână apare un nou antrenor. Trebuie să facem revista presei? Am o relație bună cu ei și cu Reghecampf, dar nimic mai mult. Erau meciurile naționalei și toată lumea spunea că merge la Craiova. Nu era corect să vorbesc! Eu sunt singurul care ia decizia”, a punctat Rotaru după partida cu CFR în direct prin telefon la DigiSport TV.
El a anunțat că Octavian Benga, fostul antrenor principal al formației ASU Politehnica Timișoara, din Liga II, va face parte din staff-ul Universității Craiova, începând cu 2 ianuarie, ca antrenor secund.
Craiova termină turul sezonului regulat pe locul 2, cu 32 de puncte, la două lungimi în spatele lui FCSB.
Rotaru a mai vorbit la finalul intervenției sale și despre implentarea VAR în Liga 1, după ce în minutul 89 Craiova a cerut gol la o fază la care a părut că mingea a depășit linia porții, fiind clar nevoie de tehnologia goal line pentru a ne lămuri: ”Nu cred că e vreun patron care să nu își dorească VAR. Nu putem avea arbitri fără de greșeală, care să vadă la milimetru. Altfel, am fi avut peste tot arbitrii români. Undeva lucrurile s-au blocat. O să vedem unde și o să facem și noi lobby. Toată lumea își dorește. Se pot găsi și surse de finanțare extra. Acele două-trei minute în care se face analiza VAR, se pot câștiga bani din publicitate. Cred că reprezintă cam 1% din bugetul Ligii”.
D.A.
Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:
Rezultatele înregistrate în ultima etapă a turului și clasamentul: FCSB, "campioană de toamnă"
Trei variante pentru Lionel Messi, dacă va pleca de la FC Barcelona
Cum va arăta Guvernul Cîțu. Iată lista completă a miniștrilor PNL, USR PLUS și UDMR
Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro
Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.