Viața poate fi foarte agitată. Între muncă, familie și școală, nu e de mirare că atât de mulți oameni se străduiesc să țină pasul cu tot ceea ce au de făcut. Viața poate fi deosebit de agitată în timpul sărbătorilor, cu petreceri și întâlniri care durează până la orele târzii ale nopții. Deși poate părea o rețetă pentru dezastru, este de fapt o perioadă excelentă pentru posibila ta fire introvertită. Introversia este o trăsătură de personalitate care tinde să influențeze modul în care oamenii procesează și reacționează la mediul înconjurător.
Și, așa cum se întâmplă, introvertiții sunt adesea cei care prosperă în perioadele pline de interacțiune socială. Așadar, în loc să se simtă copleșit de fluxul constant de oameni și de zgomot, este foarte probabil ca introvertitul să fie cel care se bucură de toată această atenție. Iată ce ar trebui să știi despre cum este introversia.
Când ne simțim anxioși
De multe ori, nici măcar nu știm că avem o anumită problemă. De exemplu, s-ar putea să ne simțim anxioși atunci când trebuie să vorbim în fața unui grup de oameni sau suntem copleșiți de responsabilitățile de la serviciu. În aceste cazuri, este o idee bună să apelezi la un psiholog. Psihologii te pot ajuta să faci față acestor tipuri de probleme, chiar dacă nu știi că ele există. Te poți consulta cu un psiholog dacă simți că este ceva în neregulă cu tine sau dacă simți că ceva nu este în regulă în viața ta.
Vestea bună este că nu trebuie să așteptați până când simți că ai o problemă pentru a apela la un psiholog. Dacă poți ajunge în capitală, programează o vizită la psiholog Bucuresti la Daniel Ivan. În schimb, ar trebui să apelezi la un psiholog ori de câte ori ai o îngrijorare sau o întrebare despre tine sau despre viața ta. Iată când ar trebui să apelezi la un psiholog.
Dacă am suferit o pierdere sau o altă dramă
Nimeni nu poate înțelege mai bine natura și firea omului, în afară de psihologi. Atunci când fie treci printr-un divorț sau ai rămas fără job, te poți simți adesea copleșit de situație și nu știi încotro să te îndrepți. A apela la un psiholog, cum este Daniel Ivan (pagina sa online este danielivan.ro) te poate ajuta să depășești mai ușor traumele și suferințele prin care treci de-a lungul vieții.
Psihoterapeutii lucrează cu diferite metode și tehnici, cu cuvinte și dialog. În psihoterapie sunt procesate și experiențe subiective, personalitate, comportament, idei dobândite despre sine și despre lume (adesea eronate), stima de sine, relațiile interpersonale și istoria persoanei cu experiențele sale de viață, traumatice sau nu; cu ascultarea activă a unui psihoterapeut instruit pentru a ghida pacientul în elaborarea și soluționarea conflictelor lor, întotdeauna în funcție de ceea ce vrea să facă cu viața lor, scopul psihoterapiei este ca pacientul să poată face în sine și în mediul său schimbările de care are nevoie. Cum altfel să te poți bucura mai mult de viață și să suferi mai puțin?
Contactꓽ
contact@danielivan.ro