Compania românească Plant an App anunță extinderea parteneriatului cu Microsoft prin integrarea serviciului de cloud Azure. Totodată, Plant an App anunță și listarea în Microsoft Marketplace, demers prin care va oferi clienților o experiență integrată.
În februarie 2020, Plant an App s-a alăturat programului Microsoft for Startups. Acesta este dedicat companiilor B2B și le ajută să își crească activitatea în România și pe piețele globale.
Acum, compania intră într-o nouă etapă de dezvoltare prin extinderea acestui parteneriat care urmărește atingerea statutului de Microsoft co-sell ready, ceea ce presupune activități de vânzări comune.
Plant an App anunță listarea în Microsoft Marketplace
Plant an App vizează accederea la Microsoft Marketplace prin intermediul căruia își poate vinde tehnologia în rețeaua Microsoft, o vastă comunitate de clienți și parteneri pentru oportunități de vânzare.
Astfel, beneficiază de suport și mentorat pentru dezvoltarea unui plan pentru a se extinde pe diferite piețe și asistență pe partea de vânzări și marketing.
În același timp, Plant an App va beneficia și de asistență în planificarea financiară, credite Azure în valoare de 120.000 dolari și acces gratuit la resurse precum Cloud din Microsoft Azure și Github Enterprise.
„Suntem într-un moment excelent al dezvoltării tehnologice. Acum nu mai este vorba de ce poți sau nu poți să faci, ci de ce vrei să faci. Noi vrem să ajutăm cât mai multe organizații și companii să își îmbunătățească și dezvolte sistemele informatice, iar în această strategie ne bucurăm de acum și de sprijinul Microsoft.
Trecem acum într-o etapă nouă de dezvoltare și accesul la această comunitate globală va fi un catalizator excelent pentru toate planurile pe care le avem”, a declarat Bogdan Liţescu, CEO, Plant an App.
„Tehnologia low-code începe să devină parte din cultura organizațiilor inovatoare și cu o rată rapidă de creștere. Acest moment dovedește nu doar adoptarea în masă a acestei tehnologii, ci și o schimbare de paradigmă, permițând departamentelor IT și de business să lucreze mult mai colaborativ și să fie cu un pas înaintea așteptărilor clienților.
Alături de Plant an App ca partener de încredere, Microsoft participă la revoluția „citizen developers” și vedem o valoare extraordinară în ceea ce privește transparența și optimizarea fluxurilor de lucru pentru colaboratorii și clienții noștri”, a declarat Daniel Rusen, director de Marketing și Operațiuni, Microsoft România.
În prezent, Plant an App asigură deja soluții de transformare digitală pentru companii și entități globale, cum ar fi US Navy, Guvernul Bermuda, Vel Health sau Equifax. Tehnologia pe o care propune se adresează atât liderilor de transformare digitală din sectorul privat, cât și celor din sectorul public.
În strategia companiei de consolidare și dezvoltare a operațiunilor, platforma Azure a Microsoft va juca un rol esențial. Aceasta permite tuturor companiilor să folosească orice sistem de operare, unealtă și limbaj de programare pentru a construi soluții scalabile.
Totodată, platforma Azure a fost construită și cu gândul la startup-uri, având funcții precum extinderea proiectelor din lumea open source în cloud ca servicii managed, fiind integrate cu soluții performante de identity management (AAD), monitorizare și insights (Azure Monitor, Application insights), alertare (Alterts), recomandări (Azure Advisor), analiza datelor (Log Analytics) și numeroase alte opțiuni.
Despre Plant an App
Plant an App este o platformă de dezvoltare low-code care ajută companii din întreaga lume să construiască software de business mai rapid și să își accelereze transformarea digitală. Abordarea Plant an App presupune ca timpul necesar pentru creare și lansarea soluțiilor software să fie mai mic.
Compania Plant an App a fost lansată în decembrie 2019, după asimilarea DNN Sharp, reunind într-o singură platformă componentele necesare pentru crearea rapidă și eficientă de soluții digitale. Astfel, oferă zeci de module ușor de configurat, de la API Builder până la eMail Marketing, cu câteva sute de de acțiuni built-in pe care le pot folosi companiile și dezvoltatorii.