Gala Regista 2022

Câștigătorii Galei Regista 2022 sunt:

Cea mai bună prezență în mediile sociale

Primăria Năvodari

Cea mai digitalizată instituție

Administrația Străzilor

Cea mai digitalizată primărie de oraș

Primăria Năvodari

Cea mai bună interacțiune digitală cu cetățenii

Primăria Târgu Bujor

Cea mai digitalizată primărie de comună

Primăria Sânmartin

Best customer

Primăria Tăuții Măgherăuș

Prima ediție a Galei Regista s-a încheiat

Puteți urmări pe Facebook înregistrarea evenimentului

Celebrăm oamenii care aduc schimbarea

Regista, soluția dezvoltată de echipa Zitec, lider de piață pe segmentul aplicațiilor de managementul documentelor și e-Guvernare în administrația publică locală, organizează primul eveniment național prin care premiază primăriile și instituțiile care s-au remarcat în procesul de digitalizare.

Misiunea Regista #DigitalizămRomânia:

Aplicația numărul 1 conform SICAP

Peste 800 de clienți din toate județele României

Peste 15.000 de utilizatori

16 milioane de documente înregistrate

Valori celebrate în cadrul Galei Regista 2022:

Programul Galei Regista 2022

✓ Dezbatere: Digitalizarea în România, încotro? Ce schimbări și oportunități se anunță pentru 2022 și e bine să nu le ratezi

Provocările și oportunitățile din 2022 în contextul fondurilor alocate prin PNRR digitalizării și al modificărilor legislative.

Intervenții ale reprezentanților instituțiilor din România și din străinătate despre soluțiile găsite și impactul digitalizării asupra comunităților.

Regista anunță ce facilități și funcționalități noi introduce în 2022 pentru accelerarea digitalizării și a relației cu cetățenii.

✓ Gala de premiere Regista 2022

Categoriile de premiere:

• Primăria cu cea mai bună prezență în mediile sociale.

• Primăria cu cea mai bună interacțiune digitală cu cetățenii.

• Cea mai digitalizată instituție.

• Cea mai digitalizată primărie de comună.

• Cea mai digitalizată primărie de oraș.

• Categorie surpriză.

Regista premiază cele mai digitalizate și performante primării și instituții publice din România și celebrează oamenii care au stat în spatele demersurilor de digitalizare, cu ambiția să dezvolte și să eficientizeze administrația publică din România.

Există 5 nominalizați pentru fiecare categorie, exceptând categoria surpriză. Nominalizările au fost realizate în mod obiectiv pe baza informațiilor disponibile în aplicația Regista pe baza unui sistem de scoring privind utilizarea reală a funcționalităților pentru digitalizare pentru fiecare categorie în parte. Câștigătorii vor fi desemnați pentru întreaga activitate din anul 2021.

✓ Tombola Gala Regista 2022

La tombolă se pot înscrie toți cei care urmăresc live evenimentul, pentru premii totale în valoare de 1.000 euro.

✓ Recital de excepție LIVE - Damian Drăghici

Momentul de final al primei Gale Regista 2022 va fi un recital LIVE din partea lui Dămian Drăghici.

La Gala Regista 2022 sunt așteptați să participe

• Reprezentanți ai instituțiilor și administrației publice centrale, regionale și locale din toate județele României.

• Reprezentanți ai companiilor private și specialiști în digitalizare și e-Guvernare.

• Mass-media.

Contactează Regista și află mai multe până la următoarea ediție:

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal (nume, prenume, număr de telefon, e-mail, instituție/companie și funcție) să fie prelucrate de Regista Digital S.A. pentru transmiterea de comunicări cu scop comercial prin telefon sau poștă electronică, precum și trimiterea de oferte și materiale publicitare.

Organizatori

Partenerii evenimentului

Zitec este lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, companie finalistă „Made in Romania” în 2021, program lansat de Bursa de Valori București, o recunoaștere a contribuției active la dezvoltarea industriei IT din România și la accelerarea transformării digitale în companii și instituții publice.
Companie globală, dezvoltator și furnizor de tehnologie, servicii și dispozitive hardware, Microsoft transformă de peste 47 de ani afacerile din toată lumea și modul în care oamenii lucrează și comunică. Microsoft Azure asigură pentru Regista stocarea în siguranță în cloud a datelor cu ajutorul specialiștilor Zitec, companie Partener Gold Microsoft.
„Banca Anului” în cadrul Galei Premiilor Piața Financiară din 2021, Banca Transilvania este partenerul Regista pentru procesarea plăților online a amenzilor, taxelor locale și impozitelor. BT și Regista oferă un serviciu inovator și în premieră în România prin care taxele locale se calculează automat conform hotărârii Consiliului Local al instituției. Soluțiile BT Ecommerce precum procesarea de plăti înregistrează cele mai mari volume de tranzacții online și cel mai mare numar de comercianți din piața bancară din România.
Namirial este lider european și national pentru serviciile de încredere oferite și managementul tranzacțiilor digitale, precum semnătura electronică, gestionarea fluxurilor și stocarea în siguranță a informațiilor. Împreună cu Namirial, contribuabilii care utilizează portalul public e-Guvernare Regista se pot identifica de la distanță și trimite online cereri semnate electronic.

Susținut de

Parteneri media