Top 10 trotinete electrice pliabile cu care poți merge cu 50 km/h

Top 10 trotinete electrice pliabile cu care poți merge cu 50 km/h

Cele mai bune trotinete electrice sunt practice, fără probleme și se pliază într-un pachet ușor de ambalat. Ca o „soluție de ultimul kilometru”, credem că nu este nimic mai bun, dar lucrurile s-au schimbat foarte mult pe piața trotinetelor electrice în ultimii ani – un număr mare de companii noi și-au scufundat degetele în apă, ceea ce înseamnă că există acum mai multe trotinete practice pentru adulți decât oricând înainte și, pe măsură ce tehnologia devine mai răspândită, se îmbunătățește, oferind o experiență mult mai elegantă. Și să recunoaștem asta, trucuri tehnologice sau nu, plăcerea de a conduce o trotinetă electrică care poate ajunge la viteză de peste 50km/h fără a transpira este ceva ce majoritatea oamenilor apreciază.

 Cu ce te poate ajuta o trotinetă electrică ce prinde 50 km/h?

Dacă ai o călătorie sau faci o naveta care se potrivește acestui tip de transport personal, există o  trotineta electrica 50 km/h care îți poate reduce timpul de călătorie și te poate ajuta să treci mai ușor prin trafic. Trotinetele electrice sunt în creștere în popularitate, sunt smart, distractive și sunt mult mai portabile decât cele mai bune biciclete electrice. Ele ar putea fi modul de transport personal pe care l-ai căutat. Am trecut în revistă și am evaluat cele mai bune trotinete pe care le poți cumpăra, deoarece, deși toate pot arăta destul de asemănător, nu toate trotinetele electrice sunt create la fel.

Trotinetele electrice sunt mai mult decât scutere cu baterii. Oricât de simplă ar fi această afirmație, este și adevărată: sunt mult mai rapide decât scuterele obișnuite și sunt cu mult mai grele.Este puțin probabil să te accidentezi cu acestea - și la viteză maximă, nici nu ar trebui să încerci asta - dar, beneficiul unui mic cuplu în roți înseamnă că vei manevra cu ușurință dealurile și vei accelera de-a lungul străzii în cel mai scurt timp.

ADVERTISING

Cât de mult influențează viteza calitatea și fiabilitatea unei trotinete?

Există o serie de factori care influențează viteza maximă a trotinetelor electrice. Acestea pot fi aspecte tehnice ale scuterului, cum ar fi puterea motorului sau puterea bateriei, dar și alți factori precum greutatea călărețului, anvelopele și terenul.

Cu cât persoana este mai grea, cu atât trotinetei îi este mai greu să atingă viteze maxime. Motorul și bateria vor trebui să utilizeze mai multă putere pentru a împinge trotineta. Majoritatea producătorilor vor nota capacitatea maximă de greutate pe care o poate suporta o trotinetă. Durata de viață a bateriei trotinetei electrice se va descărca mai repede cu o persoană mai grea, deoarece motorul trebuie să lucreze mai mult pentru a atinge viteza maximă. Asigură-te că alegi o trotinetă care are o capacitate de greutate maximă peste propria ta greutate, astfel încât să nu îți faci griji cu privire la maximizarea potențialului sau de viteză.

Dacă utilizezi o periuță de dinți electrică, vei observa că este mai puțîn puternică atunci când începe să clipească în roșu, spunându-ți că trebuie încărcată. Este exact același lucru cu o trotinetă electrică - se va opri pentru a opri descărcarea bateriei. Evită să descarci bateria în mod regulat, deoarece acest lucru este mai benefic pentru longevitatea scuterului. Dacă te plimbi cu trotinetă electrică în fiecare zi, îți recomandăm să o încarci peste noapte, astfel încât să fie complet încărcată pentru a doua zi.

Dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului mergând cu trotineta electrică pe străzile orașului, terenul nu ar trebui să influențeze deloc viteza. Cu toate acestea, trotinetele electrice nu se descurcă la fel de bine pe pistele de pământ, deoarece se vor scufunda mai mult în pământ, iar pietrele și denivelările vor încetini în mod natural viteza. Motorul va lucra mai mult pentru a atinge viteze mari pe aceste tipuri de suprafețe.

ADVERTISING

Dealurile abrupte vor încetini, de asemenea, o trotinetă electrică, daca mai ales dacă dimensiunea motorului este mică. Dacă intenționezi să mergi cu trotinetă electrică în afara drumului, alege un model care este conceput pentru a face față diferitelor terenuri. Vei avea nevoie de o trotinetă cu o baterie și un motor puternic.

Sunt scuterele electrice sigure?

De fiecare dată când ieși din casă trebuie să te gândești la siguranța ta. Indiferent dacă te urci în mașină sau mergi pe stradă, trebuie să fii conștient de împrejurimile tale. Trotinetele electrice sunt concepute pentru siguranță, dar trebuie să te asiguri că respecți legile de siguranță, cum ar fi purtarea căștii, respectarea semnelor rutiere și conștientizarea de ceea ce fac alte vehicule pe drum.Dacă ești începător cu trotinetele electrice, trebuie să fii precaut. Evita drumurile cu trafic intens și circulate de mulți pietoni precum și călătoriile la orele de vârf până te obișnuiești.

Dacă te-ai decis că este cazul să îți iei o trotinetă electrică, pentru navetă sau doar pentru distracție, iată recomandările noastre pentru cele mai bune 10 trotinete electrice ce pot merge cu peste 50 kmh.

1.KUGOO G2 Pro.

Este o trotinetă electrică de generație nouă ce beneficiază de o propulsie puternică ( 800 W )  precum și de o autonomie excelentă de 50 Km. Acest scuter electric îți oferă posibilitatea de a alege dintre cele trei viteze de deplasare : 15 km/h, 25 km/h și 50 km/h - aspect ce va face conducerea mult mai confortabilă si mai sigură. Kugoo G2Pro  are un motor brushless eficient de 800 W integrat în roata din spate ce te poate  propulsa cu maximum  50 Km/h .  Trotineta are abilitatea de a urca pante de până la 15 grade și pornește foarte ușor de pe loc, dar numai dacă pasagerul are cel mult 130 de Kg.

ADVERTISING

Dacă te întrebi pur și simplu: “Ce trotinetă electrică să cumpăr?”  Kugoo G2Pro ar putea constitui răspunsul la aceste așteptări. Pe lângă puterea mare a motorului și acumulatorul performant, acest model îți oferă o mobilitate excelentă și ușurință in manevrare.

2. ZERO 10.

Este scuterul de înaltă performanță, urban, cu distanță lungă, pentru navetiști al familiei Zero. Moștenește aceeași calitate extraordinară a mărcii Zero și a fost adaptată pentru a-i viza pe cei care au nevoie de o trotinetă electrică capabilă să îi ducă zilnic din punctul A în punctul B. Dotată cu funcții de performanță si siguranță, Zero 10 are un raport calitate-preț excelent. Z10 are o viteză maximă de 55 kmh. Există trei moduri de limitare a vitezei, pentru ca tu să poți seta și limita viteza maximă la care dorești să călătorești. Zero 10 are o viteză maximă superioară altor trotinete, pentru a putea ține pasul cu traficul din orașe, dar poate fi condusă si la viteze de croazieră mai confortabile, pentru acele plimbări mai relaxate.

Zero 10 este o trotinetă electrică fantastică, cu o rază mai lungă de acțiune, nu este pentru toată lumea, dar este pentru mulți. Este într-adevăr un lider de clasă în ceea ce privește performanța, specificațiile și siguranță în categoria sa și la un preț greu de învins. Dacă esti in căutarea unei trotinete electrice performante cu o autonomie de până la 60 km, viteză maximă de 55 kmh, care este confortabilă, stabilă, dotată cu elemente de siguranța si cu greutate 23 kg, Zero 10 este exact ce ai nevoie.

3. VSETT 10+ Pro.

Este o trotinetă electrică de generație nouă ce beneficiază de o propulsie puternică (2 X 1400 W ) precum și de o autonomie excelentă de 160 Km ( 185 km pentru modelul cu baterie de 28 Ah). Poate atinge o viteză maximă de 80 km/h și va oferi utilizatorilor 3 moduri de deplasare : Eco, Turbo și Cruise control - aspect ce va face conducerea mult mai confortabilă și mai sigură.

Cu o greutate maximă suportată de 130 kg, capacitatea maximă de transport a lui VSETT 10+ este mai mică decât cea de 149 kg a predecesorului sau, dar totuși o alegere solidă daca te afli în intervalul de greutate. Ghidonul înalt de 103,5 centimetri este potrivit pentru cineva mai înalt. Are o putere mare la urcarea dealurilor, iar suspensia are o mulțime de arcuri pentru a împiedica atingerea fundului în timpul mersului normal. VSETT 10+ Pro are două motoare brushless eficiente de 1400 W fiecare integrate atât în roata din față cât și în roata din spate ce te pot  propulsa cu maxim 80 Km/h .  Trotineta are abilitatea de a urca pante de până la 40 grade și pornește foarte ușor de pe loc, dar numai dacă pasagerul are cel mult 130 de Kg.

Dacă te întrebi pur și simplu: “Ce trotinetă electrică să cumpăr?”  VSETT 10+ ar putea constitui răspunsul perfect la această întrebare. Pe lângă puterea mare a motorului și acumulatorul performant, acest model îți oferă o mobilitate excelentă și ușurință în manevrare.

4. SPEEDXMAN Cyberbot.

Este trotinetă ideală pentru mediul urban. Beneficiază de o propulsie destul de puternică compusă din două motoare a câte 500w. Motoarele sunt suficiente pentru a propulsa trotineta la o viteză maximă de 53 kmh. Bateria de  48V & 19.2Ah asigură trotinetei o autonomie totală de până la 80km, suficient pentru a te putea bucura de plimbări lungi și relaxante.

Este trotineta ideală, mai ales dacă ești începător și vrei o trotinetă potrivită, care să te poarte în siguranță spre locul dorit. Datorită vitezei mari de 53 kmh, cu siguranță vei face față traficului din orașul tău.

5. Dakor City V2.

Față de versiunea anterioară, noua trotinetă Dakor City V2 are acum frâne hidraulice de la Zoom, o nouă furcă față dar și un nou model de anvelope pneumatice pe 10 inch.Trotineta electrică Dakor City este mai mult decât un mijloc de transport ușor de gestionat: este un partener de nădejde care nu te lasă baltă atunci când ai nevoie.

Cu o autonomie de până la 90-100 km, Dakor City abia așteaptă să fie scoasă la plimbare. La toate acestea, se adaugă faptul că modelul prezentat are o viteză maximă de 60 kmh.

Credeai că asta este tot? Ei bine, nu! Când te plictisești tu de condus, poți seta opțiunea smart: pilot automat. Așadar, iată încă o surpriză de la un model cu roți de 10 inch și echipat cu anvelope de stradă.

6. SPEEDXMAN GREEME.

Trotineta Speedxman Greeme este soluția nevoilor tale. Una dintre cele mai rapide trotinete de pe piață, cu o viteză maximă ce ajunge până la 83 kmh. Este propulsată de 2 motoare de 1600w fiecare, ce asigură o accelerație uimitoare, ținând pasul cu orice automobil. Acumulatorul 60V &32Ah asigură acestei trotinete o autonomie de peste 90km, suficient chiar și pentru o navetă destul de lungă sau pentru o adevărată plimbare.

Dacă ești în căutarea unei trotinete senzaționale, cu siguranță aceasta este fix pentru tine.

7. VSETT 9+ Super.

Poate fi cel mai bine clasificat ca un scuter de performanță entry-level. Acest lucru îl face potrivit pentru cei cu o anumită experiență cu scuterele electrice, dar care, în egală măsură, caută să facă pasul către o trotinetă mai rapidă, mai capabilă si mai puternică. 9+ se va potrivi, de asemenea, celor care caută prima lor experiență cu un model cu motor dublu, dar care nu sunt încă pregătiți să se arunce adânc și să exploreze ritmul devastator al modelelor de înaltă performanță din industrie. Având o viteză maximă de 53 kmh și o autonomie de 100km este trotineta ideală pentru orice nevoie.

8. Dualtron Achilleus.

Trotineta electrică Dualtron Achilleus este prima trotinetă compactă de 11 inchi de la MiniMotors. Dispunând de o gamă uriașă de 80km, de la o baterie de 60 volți, 35 Ah, frâne hidraulice complet și noi efecte de iluminare minunate, inclusiv un kicktail integrat cu LED-uri din spate, Dualtron Achilleus nu trebuie ratat. Uimitoarea viteză maximă de 80kmh de care este capabilă această trotinetă te va duce în mod rapid la destinația dorită. Această trotinetă are specificații similare cu Thunder-ul original, cu o platformă cu profil mai subțire, ceea ce o face mai ușor să se potrivească in spații compacte. Emoția pentru trotinete electrice continuă cu Dualtron Achilleus!

9. KUGOO KIRIN G3.

Trotineta celor de la Kugoo este realizată din materiale premium fiind echipată cu un motor electric puternic și cu o baterie extraordinară care îi asigură o autonomie impresionantă de până la 60 km. Design-ul a fost gândit pentru a se potrivi perfect în mediul urban, în vreme ce materialele de calitate favorizează călătoriile în siguranță, oriunde vrei să mergi. Datorită celor trei trepte de viteze 25km/h, 35km/h, 50km/h te poți deplasa mai repede sau mai lent în funcție de nevoile tale ori de locul în care te plimbi.

În plus, trotineta electrică KUGOO KIRIN G3 poate fi pliată cu ușurință astfel că nu ai nicio problemă dacă vrei să urci într-un autobuz, să mergi cu metroul ori să o urci în portbagajul autoturismului personal. Datorită modului inteligent de pliere o poți depozita în orice cameră din casata sau lângă birou atunci când ești la serviciu.

10. Dualtron Storm Limited.

Cea mai puternică trotinetă electrică de pe piață. Cu o putere nebună de până la 11500W și o baterie enormă LG de 84V45AH, Storm Limited este „Ucigașul Munților” și are o autonomie uimitoare de până la 220 km. Performanța extremă este combinată cu o calitate extremă a construcției și o siguranță/securitate extremă datorită amortizorului de direcție inclus, anvelopelor RSC fără cameră de 12 inchi masive și cititorului de amprente. Storm Limited pur și simplu are totul și ridică ștacheta trotinetelor electrice la un nivel cu totul nou.

Noul mod de viteză activat prin atingerea dublă a accelerației, îți permite să accelerezi până la uimitoarea viteză de 115 kmh, depășind orice record al trotinetelor electrice. Prețul este unul pe măsura performanței, dardacă ești cu adevărat pasionat și vrei să ai una dintre cele mai bune trotinete electrice, cu siguranță trebuie să ai un Dualtron Srom limited.

Trotinetele electrice sunt o modalitate distractivă și ușoară de a te deplasa prin oraș, fie că ai nevoie să ajungi la o întâlnire sau să ajungi la serviciu; este o soluție grozavă de folosit pentru a te deplasa zilnic. Cu siguranță una dintre trotinetele prezentate în topul nostru este ideală pentru nevoile tale.