Teatrul Ion Creangă vă invită sâmbătă la spectacolul Cei trei purceluși

Teatrul Ion Creangă vă invită sâmbătă la spectacolul Cei trei purceluși

Vacanța aduce noi spectacole și motive de bucurie în Amfiteatrul VăraTIC de la Teatrul Ion Creangă. Primul dintre acestea este spectacolul „Cei trei purceluși”, o adaptare după clasica poveste a celor trei năzdrăvani care și-au construit căsuțe pentru a se ascunde de lupul cel flămând.

Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, spectacolul va avea premiera sâmbătă, 19 iunie, ora 18:00, în aer liber, în Amfiteatrul VăraTIC din grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă nr. 5).  

Scris și regizat de Ion Ionuț Ciocia, spectacolul se înscrie în proiectul „ideaTIC. Laboratorul de povești”, o inițiativă lansată de Teatrul Ion Creangă cu scopul de a încuraja realizarea de producții după idei și texte propuse de actorii teatrului.

ADVERTISING

Cu o montare dinamică, bazată pe interactivitate și o abordare creativă a mijloacelor scenografice imaginate de Andrei Răduț, spectacolul va putea fi urmărit pe întreaga durată a stagiunii estivale „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”. 

Cei trei purceluși

Scenariul, muzica și regia: Ion Ionuț Ciocia
Scenografia: Andrei Răduț
Înregistrări audio: Chartmaker

Lupul: Ion Ionuț Ciocia

Purcelușii: Julieana Drăghici, Maria Țăran, Cristian Crețu/Voicu Hetel 

Biletele pentru reprezentația din 19 iunie (premieră) și 27 iunie sunt disponibile online, pe platformele entertix.ro și myticket.ro, și la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă – tel. 0767.934.374. 

ADVERTISING

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.