Spectacolele lunii iunie la Teatrul Elisabeta

172074451_3863896420343821_2100350802152216551_n

Prima lună de vară readuce la Teatrul Elisabeta câteva dintre cele mai îndrăgite spectacole de comedie! Odată cu relaxarea restricțiilor și permisiunea de a organiza spectacole cu participarea a 70% din capacitatea maximă a sălii, Teatrul Elisabeta se pregătește intens să-și primească publicul. Cum altfel, dacă nu cu spectacole de calitate?

În premieră la Teatrul Elisabeta, comedia „Te iubesc dar nu pe tine” se va juca vineri, 18 iunie, începând cu ora 19:00. Spectacolul îi aduce împreună pe Andreas Petrescu, Tania Popa, Leonid Doni și Doina Teodoru, într-o poveste amuzantă despre peripețiile căsniciei.

ADVERTISING

Andreas Petrescu și Tania Popa pot fi urmăriți și în următorul spectacol al lunii – celebra comedie „Boeing Boeing”, ajunsă deja în cea de-a opta stagiune.

Vineri, 25 iunie, începând cu ora 19:00, „Boeing Boeing” aterizează pe scena Teatrului Elisabeta, avându-i ca „însoțitori de zbor” pe îndrăgiții Lucian Ghimiși, Andreas Petrescu, Alexandra Velniciuc, Anca Sigartău, Tania Popa și Irina Noapteș. Cum ar putea arăta viața unui burlac care are 3 logodnice stewardese, pe cale să se întâlnească una cu cealaltă?

Alexandra-Velniciuc-si-Andreas-Petrescu-Boeing-Boe
Foto: Teatrul Elisabeta, Alexandra Velniciuc, Andreas Petrescu

Săptămâna continuă cu o altă comedie de succes – „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în data de sâmbătă, 26 iunie, ora 18:00.

ADVERTISING

Vino alături de Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Maria Buză, Irina Noapteș și Marcelo Cobzariu.

Te așteaptă o comedie plină de încurcături și schimbări de identitate. Ce se întâmplă atunci când nimerești sub același acoperiș cu soția, amanta ta și amantul soției?

Marcelo-Cobzariu-si-Maria-Buza-Dezbraca-te-vreau-s
Foto: Teatrul Elisabeta, Marcelo Cobzariu, Maria Buză

Iar pentru a începe în forță luna iulie, te așteptăm la comedia polițistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, vizionată până în prezent de peste 12.000 de spectatori din țară și din diaspora.

ADVERTISING

Îi vei revedea pe Lucian Ghimiși, Ștefan Pavel, Alexandra Velniciuc, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuș, Iulian Balan și Maria Magdalena Țapu într-un spectacol cu un final cu totul neașteptat.

Un bărbat vine să raporteze dispariția soției, însă în clipa în care aceasta intră pe ușa comisariatului de poliție, el nu o mai recunoaște. Să fie o farsă? O capcană? Cine spune adevărul și cine minte? Nu poți afla decât dacă mergi la comedia „Capcană pentru un bărbat căsătorit”.

Lucian-Ghimisi-Capcana-pentru-un-barbat-casatorit
Foto: Teatrul Elisabeta, Lucian Ghimiși

Biletele sunt disponibile la casa de bilete din Bulevardul Regina Elisabeta 45 și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro. Dacă ai achiziționat bilete la reprezentațiile suspendate în 2020 din cauza pandemiei cu Sars-Cov-2, le poți echivala până la 30 septembrie 2021 sunând la 0727 703 703 sau la rezervari@teatrul-elisabeta.ro.