Zi plină cu derbiuri ”de foc” în toată Europa

Zi plină cu derbiuri ”de foc” în toată Europa

Duminică este o zi plină de meciuri cu adevărat importante în toată Europa, o zi în care fără îndoială capul de afiș este deținut de El Clasico din Spania, Barcelona versus Real Madrid.

Marele meci al campionatului spaniol de fotbal va avea loc pe Camp Nou de la ora 17,15 și va fi LIVE text, fază cu fază, pe SpotMedia.ro.

E primul meci de această factură după plecarea lui Leo Messi la PSG, un El Clasico din care a plecat așadar și Messi, după ce Ronaldo a părăsit în 2018 Realul pentru Juventus.

În clasament, Real are două puncte peste Barcelona, iar o victorie a gazdelor pare esențială pentru reechilibrarea luptei la titlu.

ADVERTISING

Zlatan Ibrahimovici, autogol în poarta lui Ciprian Tătărușanu la Milan

Ziua continuă apoi cu marele duel al Olandei între Ajax și PSV, de la ora 17.45, apoi avem derbiul din Premier League între Man.United și Liverpool, de la 18.30. LFC traversează un moment excelent, fiind pe 2 în campionat și cu punctaj maxim într-o grupă de UCL grea cu Porto, Milan și Atletico Madrid.

Roma - Napoli de la ora 19 este un alt meci de văzut, mai ales că gazdele antrenate de Mourinho trebuie să repare rușinea acelui 1-6 cu Bodo Glimt în cupele europene.

Zenit - Spartak Moscova este un derbi important al Rusiei, care începe și el tot de la 19, fiind urmat de un meci care ne interesează, Olympiakos - PAOK în Grecia, de la 20.30, acolo unde la oaspeți antrenor este Răzvan Lucescu, iar titular poate fi Alex Mitriță.

ADVERTISING

În fine, ziua se termină cu două super meciuri, Inter - Juve în Italia și Marseille - PSG în Franța, ambele de la 21.45, partide obligatoriu de văzut, cu o rivalitate uriașă în spate.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!