Singura nemulțumire a lui Adrian Mutu înainte de startul Campionatelor Europene de tineret

Singura nemulțumire a lui Adrian Mutu înainte de startul Campionatelor Europene de tineret

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Under 21, Adrian Mutu a vorbit cu doar zece zile înainte de startul EURO din Ungaria și Slovenia, enunțând și care este cea mai mare nemulțumire vizavi de lotul pe care îl are la dispoziție.

România va juca în faza grupelor de la acest European, între 24 și 30 martie, cu țara gazdă Ungaria, plus Germania și Țările de Jos.

Mutu a declarat că înainte de turneul final ar fi vrut să primească un sprijin din partea echipelor de Liga 1, dar din păcate va avea toți jucătorii din lot la dispoziție abia în Ungaria: "Nu va fi uşor, aşa este. Dar ca să demonstrezi că eşti bun trebuie să te lupţi cu cei mai buni. Din păcate, cred că ne vom reuni în formulă completă abia în Ungaria. Mi-aş fi dorit să am câteva zile la dispoziţie jucătorii înainte de EURO, pe cei din ţară, dar nu s-a putut", a declarat Mutu, fostul jucător de la Inter, Juve sau Parma, pentru portalul playsport.

ADVERTISING

La ultima noastră prezență la Europene, România a ajuns până în semifinale, acolo unde pierdea cu Germania, dar se califica la JO 2020, acum 2021, de la Tokyo, Japonia.

Romania vs Germania 2-4 REZUMAT U21

Iată care sunt cei 7 stranieri pe care Mutu a anunțat că se va baza la aceste Europene: Vlad Dragomir (Virtus Entella/Italia), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Denis Drăguș (Crotone/Italia), Marius Marin (Pisa/Italia), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Andrei Rațiu (Villarreal/Spania) și Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania).

ADVERTISING

România va debuta pe 24 martie la Europene cu Țările de Jos, ora 22 la Budapesta, apoi vom juca pe 27 martie cu Ungaria, pentru ca pe 30 martie să încheiem faza grupelor cu Germania.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Noul președinte al Barcelonei vrea să dea primele lovituri în noul său mandat, transferurile lui Haaland și Dybala

Vești bune: În Anglia vor avea loc primele evenimente cu spectatori în tribune, finala FA Cup și Campionatul Mondial de snooker

Un bărbat care a vrut să atace un polițist a fost împușcat mortal în Paris

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!