Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill

Simona Halep a anunțat că a pus punct colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill.

Sportiva noastră nu a oferit explicația pentru această decizie, ce pare una luată de comun acord.

"După 6 ani minunați muncind împreună, Darren Cahill și eu am decis că este timpul să încheiem colaborarea. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare mai bună și o persoană mai bună", a scris Simona pe Twitter.

Din informațiile SpotMedia.ro, la despărțire au contribuit și restricțiile dure de călătorie la care Darren este supus ca cetățean australian. Practic, pentru a fi alături de Simona la turneele din afara Australiei, el trebuie să-și abandoneze familia, deoarece la revenirea în țară e băgat în carantină timp de 2 săptămâni.

ADVERTISING

Darren Cahill a redevenit antrenorul Simonei la începutul lui 2020, după ce a avut un an de pauză. Anterior, ei au mai avut o colaborare între 2015 și 2018.

Australianul este omul care i-a marcat cariera Simonei. Pe lângă faptu că este cel mai longeviv antrenor din cariera ei ca profesionistă, Darren a ajutat-o pe Simo sa treacă și peste nervii din timpul meciurilor.

Simona a evoluat mult și profesional, a crescut la capitolul serviciu și a impresionat prin stăpânirea de sine din momentele cheie.

Iar Darren Cahill s-a bucurat și el din plin de colaborarea pe care a avut-o cu Simona, devenindu-i nu doar antrenor, ci și prieten. Din acest motiv, el a venit de mai multe ori in România.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!