Reacția Simonei Halep după ce a primit documentul controversat de la US Open: "Mi l-au trimis prin e-mail"

Reacția Simonei Halep după ce a primit documentul controversat de la US Open: "Mi l-au trimis prin e-mail"

Simona Halep a anunțat că a primit prin e-mail documentul trimis de organizatorii de la US Open, prin care aceștia îi obligă pe sportivi să își asume întreaga responsabilitate în cazul în care se vor îmbolnăvi grav pe durata turneului sau dacă vor muri, fără ca familiile lor să poată să ceară despăgubiri.

Pentru Simona Halep, primirea acestui document nu a fost deloc un lucru bun. Ea înclină tot mai mult să nu participe la US Open, dar anunțul oficial îl va face după turneul de la Praga.

"Am primit prin e-mail documentul. Voi verifica împreună cu oamenii din jurul meu și voi vedea ce decizie voi lua. Este dificil să merg acolo și îmi țin cuvântul.

ADVERTISING

Contează foarte mult, în condițiile astea nu o să joc, dar vreau să termin turneul de aici, să văd cum mă simt, ce feeling am pentru o deplasare mai lungă și cu mai multe restricții", a spus Simona Halep.

Sportivii înscriși la US Open și Cincinnati au primit un document pe care trebuie să îl semneze, prin care își asumă întreaga responsabilitate în cazul în care li se va întâmpla ceva.

Organizatorii le cer sportivilor să facă acest lucru chiar dacă vor avea probleme din cauza oficialilor sau a celorlalți angajați.

ADVERTISING

„Îmi asum din proprie inițiativă întreaga responsabilitate pentru orice risc, orice accidentare personală, inclusiv boli serioase sau moarte, ca urmare a prezenței mele în facilitățile turneului, indiferent că acestea sunt cauzate din neglijența organizatorilor sau altfel.

Îmi asum că nu voi da în judecată NTC, USTA, USTA Player Development Incorporated, USTA Foundation Incorporated, orașul New Yorrk, Cincinnati Tennis LLC, ATP Tour, WTA Tour, pe afiliații, angajații sau membrii lor”, se arată în documentul pe care sportivii trebuie să îl semneze.

ADVERTISING

Apoi, jucătorilor li se transmite că semnarea documentului echivalează cu interdicția de a da vreodată în judecată instituțiile amintite.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!