Prima reacție a lui Edi Iordănescu după ce a fost depistat cu Covid-19

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după ce a fost depistat cu Covid-19

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce a fost testat pozitiv la Covid-19.

Tehnicianul „roș-albaștrilor” transmite că are încredere necondiționată în colegii săi care se vor ocupa de echipă în această perioadă și le cere fanilor să vină în număr cât mai mare la meciul de sâmbătă cu CS Mioveni, care se va juca la Buzău.

"Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România - Armenia și inainte să fiu depistat cu Covid-19. Incepând de luni m-am izolat.

ADVERTISING

Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanții mass media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații.

Ne vom auzi/ vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni și atunci vor avea parte de deschiderea mea totala pt a clarifica orice informatie așa cum am facut de fiecare data.

Am încredere necondiționată în colegii mei care se ocupa de echipa, am incredere totala în baieti, in profesionalismul lor și valoarea lor și fac apel la suporterii noștri să meargă în număr cât mai mare la meci indiferent că sunt din Buzau, că vin din București sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru! Sanatate maxima tuturor", a scris Edi Iordănescu pe pagina sa de Facebook.

Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România -...

Publicată de Edi Iordanescu pe Miercuri, 13 octombrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇