Presa spaniolă anunță suma cerută de Rangers lui Sevilla pentru transferul lui Ianis Hagi. Mijlocașul român și-a dat acordul să plece în Primera Division

Presa spaniolă anunță suma cerută de Rangers lui Sevilla pentru transferul lui Ianis Hagi. Mijlocașul român și-a dat acordul să plece în Primera Division

Sevilla pare din ce în ce mai aproape să îl transfere pe Ianis Hagi de la Rangers, mijlocașul român de 22 de ani fiind dorit în această primăvară și de alte formații europene, precum Lazio sau Bochum.

Jurnaliștii din Spania anunță duminică faptul că Sevilla pare dispusă să ofere exact cât cere Rangers pentru achiziționarea serviciilor lui Ianis, având în vedere că deja au și o concurență importantă din Serie A, de la Lazio, acolo unde Hagi ar putea fi coleg cu Ștefan Radu.

Directorul sportiv de la Sevilla, Ramón Rodríguez Verdejo, sau Monchi, a început deja negocierile cu conducerea scoțienilor, iar prețul pe care l-a aflat este unul destul de mare, și anume de 13 milioane de euro, după cum scriu andaluzii de la todofichajes.com.

ADVERTISING

"Această sumă este considerată potrivită de Sevilla pentru a se întâri pe postul lui Jesus Navas, cel care este pe final de carieră", scriu jurnaliștii de la portalul mai sus citat. Ibericii mai notează că există un acord al lui Ianis pentru a pleca la Sevilla, locul 4 în Primera la această oră.

Rangers a plătit celor de la Genk suma de 3.5 milioane de euro în vara anului trecut pentru un transfer definitiv al fostului fotbalist de la Viitorul sau Fiorentina. El este cotat în prezent la 6 milioane de euro.

În ultimul meci jucat de Rangers, marele derbi cu Celtic, câștigat de trupa lui Gerrard cu 4-1, Hagi a evoluat doar 10 minute, dar a oferit o pasă de gol lui Defoe, în minutul 92.

ADVERTISING

13 pase de gol și șapte reușite are Ianis în toate competițiile în această stagiune.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Lazio și Sevilla au mărit oferta pentru Ianis Hagi

Presa din Scoția: Ianis Hagi nu va fi lăsat să participe la Jocurile Olimpice

Cât ar trebui să dormi în fiecare noapte ca să micșorezi riscul bolilor de inimă

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!