Ofertă de ultimă oră pentru Kylian Mbappe. Clubul uriaș care dorește să dea lovitura celor de la Real Madrid

Ofertă de ultimă oră pentru Kylian Mbappe. Clubul uriaș care dorește să dea lovitura celor de la Real Madrid

Deși toată lumea îl dă ca și transferat în vară la Real Madrid pe Kylian Mbappe de la PSG, o nouă ofertă pune pe jar fotbalul european în această toamnă.

Chiar dacă Real Madrid e convinsă că în iarnă îi va obține semnătura lui Mbappe, care va intra în ultimele 6 luni de contract cu francezii și e liber să semneze cu oricine, o altă mare forță a Europei a intrat pe fir în această afacere.

E vorba de Manchester City, al cărui patron din Emirate Mansour bin Zayed Al Nahyan ar fi cerut personal aducerea jucătorului francez, anunțând conducerea formației sale că nu există nicio limită de buget pentru aducerea lui Kylian, și asta pentru a spulbera orice altă ofertă, după cum anunță cei de la cotidianul Sport.

ADVERTISING

Real Madrid îi oferă atacantului din Hexagon un contract valabil 6 ani, până în 2028, cu un salariu de 30 de milioane de euro net în primul an de contract, respectiv de 20 de milioane de euro în următoarele 5 sezoane.

Kylian Mbappé is INCREDIBLE in 2021

Mai mult, președintele Perez insistă ca Mbappe să aibă și cea mai mare clauză de reziliere din istoria fotbalului, de un miliard de euro, potrivit publicației iberice ABC.

Rămâne de văzut cine va câștiga această luptă pentru obținerea semnăturii unuia dinte cei mai talentați fotbaliști ai planetei, campion mondial la doar vârsta de 20 de ani.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Planurile lui Marius Șumudică în cariera de antrenor: Mă voi întoarce acolo cât de curând

Europa conduce Restul Lumii după prima zi din Laver Cup

Ce moștenire lasă Angela Merkel și care sunt surprizele, mizele și impactul alegerilor din Germania - Interviu cu ambasadorul Emil Hurezeanu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!