Ofertă clară făcută de FCSB pentru Denis Haruț. Ce răspunde patronul celor de la FC Botoșani

Ofertă clară făcută de FCSB pentru Denis Haruț. Ce răspunde patronul celor de la FC Botoșani

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali pare dispus să pună mâna adânc în buzunar în această pauză competițională și mai dorește aducerea unui fundaș, pe lângă cel deja achiziționat, Risto Radunovici.

Becali a făcut deja o ofertă pentru un internațional de tineret al României, de la FC Botoșani, însă patronul Valeriu Iftime spune că nu e deloc mulțumit de suma oferită de latifundiarul din Pipera.

Probleme pentru noul transfer al celor de la FCSB, Risto Radunovici, în contextul pandemiei de coronavirus

ADVERTISING

E vorba de jucătorul Denis Haruț, care are un sezon foarte bun la Botoșani, fiind și titular în echipa lui Adi Mutu de la naționala Under 21.

Patronul lui FCSB a propus suma de 500.000 de euro pentru Haruț, dar patronul moldovenilor dorește cel puțin un milion de euro:

”La Denis e ofertă certă, dar nu-i dau drumul la preţul ăsta (n.r.: 500.000 de euro). Cred că FCSB-ul îl ia dacă îi las un preţ convenabil, dar nu! Haruţ nu pleacă sigur în iarna asta, vedem în vară”, a punctat Iftime pentru TelekomSport.

ADVERTISING
Cine se vinde primul, Denis Haruț sau Andrei Chindriș? Totul despre discuțiile cu FCSB

Haruț are 21 de ani, e fundaș dreapta, dar poate evolua și în centrul apărării. S-a format la ACS Poli Timișoara și în 2019 a fost cumpărat de Botoșani. El a avut o ofertă în vară și de la Craiova, dar Iftime a ținut din nou la preț.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

În Belgia au fost anunțate măsuri extreme în contextul pandemiei de coronavirus, iar fotbaliștii vor putea fi amendați dacă se bucură excesiv la marcarea unui gol

Povestea voluntarilor care salvează casele tradiționale și morile de apă din Banat: La sfârșitul zilei, te simți fantastic

ADVERTISING

LPF a anunțat echipa ideală a turului Ligii 1

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!