Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile din Australia

Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile din Australia

Tenismenul sârb Novak Djokovic, liderul mondial ATP, a fost reținut de autoritățile australiene sâmbătă dimineața la Melbourne, el urmând să fie plasat într-un centru de detenție, pentru a aștepta audierile finale ale procesului său.

Jucătorul cu 20 de titluri de Mare Șlem în palmares a fost reținut de autoritățile de frontieră de la Antipozi, așa cum era anunțat încă de vineri, urmând să fie plasat într-un centru de detenție pentru a aștepta audierile finale ale procesului, audieri care vor avea loc duminică, după cum anunță postul de televiziune american CNN.

ADVERTISING

Judecătorul Anthony Kelly a decis de vineri faptul că Djokovic trebuie să reintre începând cu dimineața zilei de sâmbătă în detenția specifică imigranților, însă de data aceasta într-o locație necunoscută publicului larg.

Toate acestea se întâmplă după ce tot vineri, Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, a decis o nouă revocare a vizei de intrare în țară a lui Djokovic.

Novak Djokovic nu va fi expulzat astăzi din Australia: Cazul ajunge la Curtea Federală

ADVERTISING

Procesul a fost transferat la Curtea Federală, unde va fi judecat duminică, zi în care sârbul de 33 de ani va afla în fine dacă va fi deportat sau nu din Australia.

Novak Djokovic nu este vaccinat și a cerut o excepție pentru a intra în Australia, motivând faptul că a fost recent infectat cu Covid-19.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!