Naomi Osaka, opinie tranșantă despre "cazul Djokovic": "E trist că oamenii și-ar putea aminti de el în acest fel"

Naomi Osaka, opinie tranșantă despre "cazul Djokovic": "E trist că oamenii și-ar putea aminti de el în acest fel"

Campioana en-titre de la Australian Open, Naomi Osaka și-a etalat și ea gândurile cu privirea la situația delicată pe care o are de gestionat Novak Djokovic, liderul mondial ATP.

Sâmbătă, nipona a susținut o conferință de presă, în care a fost întrebată evident și despre această mare problemă, Djokovic fiind azi reținut din nou de autoritățile australiene și dus într-un centru de detenție, pentru a aștepta decizia finală de duminică a Curții Federale.

Ea început conferința prin a spune că nu crede că gândurile sale sunt atât de importante în situația data, pe care a catalogat-o ca pe una "nefericită":

"Este un jucător atât de grozav și este oarecum trist că unii oameni și-ar putea aminti de el în acest fel. Chiar dacă spun ceea ce gândesc, am văzut oameni poziționându-se de o parte, am văzut oameni poziționându-se de cealaltă parte. Știu, de asemenea, că părerea unei persoane nu va schimba nimic, doar o să provoace controversă. Dar cred, de asemenea, că nu depinde de jucătorii de tenis, ci de Guvern, cum decide Australia să se ocupe de asta", a declarat Osaka, multiplă campioană de Mare Șlem, acum aflată pe 14 WTA.

ADVERTISING

Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile din Australia

Simona Halep este clasată imediat sub Osaka în clasamentul mondial, pe 15, urmând să debuteze la Australian Open marți, în fața polonezei Magdalena Frech.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!