Ministrul Sportului, Eduard Novak, confirmă accidentul: Eram la volan, în drum spre Bucureşti, pentru a participa la meci - UPDATE

Ministrul Sportului, Eduard Novak, confirmă accidentul: Eram la volan, în drum spre Bucureşti, pentru a participa la meci - <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Ministrul Tineretului și Sportului Eduard Novak a fost implicat într-un accident rutier la sfârșitul săptămânii trecute.

Informația a fost întâi făcută publică marți dimineață de Sindicatul Național Sport și Tineret (SNST), și a fost confirmată spre seară de Novak. Fostul campion paralimpic la Londra în 2012 a confirmat că accidentul a avut loc duminică, 13 iunie.

"În data de 13 iunie, în drum spre Bucureşti, pentru a participa la meciul dintre Austria şi Macedonia de Nord, am preluat la un moment dat volanul autoturismului de serviciu, pentru că şoferului meu i se făcuse rău pe drum.

ADVERTISING

Pe centura Ploieştiului, înainte de intrarea pe autostradă, maşina noastră a fost implicată într-un accident rutier minor, respectiv o tamponare uşoară. Aceasta s-a produs pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile şi a acumulării de apă pe carosabil, ceea ce a generat fenomenul de acvaplanare", a declarat Novak, potrivit Agerpres.

"Ambele autovehicule implicate au suferit avarii nesemnificative şi nicio persoană nu a fost rănită. Au fost încheiate documente de constatare amiabilă a accidentului, iar acesta se află acum în service, pentru reparaţii", a adăugat el.

ADVERTISING

Eduard Novak a participat în week-end-ul trecut la o competiție ciclistă, e vorba de Turul Colinelor Bacău, desfășurată în două etape, sâmbătă și duminică.

Cycling Track - Men's Individual C 4 pursuit Victory Ceremony - London 2012 Paralympic Games

Novak este ministru al Tineretului și Sportului începând cu data de 23 decembrie 2020. El are o medalie de aur și două de argint la Jocurile Paralimpice, în 2008 și 2012.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Marele Rod Laver a dat un verdict în ceea ce privește cine este în viziunea sa cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor

ADVERTISING

Gol minunat marcat de Leo Messi în prima partidă a Argentinei de la Copa America (Video)

Cine-i poate reda demnitatea comandantului de navă român care zace de două luni într-o cameră frigorifică în China - ministrul Ciucă sau președintele Iohannis? Interviu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇