Marius Șumudică, prima reacție după anunțul demiterii sale de la Malatyaspor

Marius Șumudică, prima reacție după anunțul demiterii sale de la Malatyaspor

Tehnicianul român Marius Șumudică anunță că va rămâne în continuare alături de proiectul său de la Malatyaspor, ultima clasată din Turcia, locul 20.

Malatya a pierdut vineri cu Goztepe, scor 1-2, deși a condus cu 1-0, iar distanța până la ultimul loc care se salvează din Superligă, ocupat chiar de Goztepe, este de șase puncte.

Presa turcă anunță că Marius Șumudică a fost demis de la Malatyaspor

Presa turcă a anunțat după partidă că românul va fi demis, după cele 11 meciuri la rând fără victorie, dar Șumi a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în care a avut ceva de transmis fanilor, lăsând să se înțeleagă că va continua alături de echipa în galben-negru.

„A fost o noapte grea pentru toți. Am vrut un rezultat diferit, am muncit din greu pentru a vă face fericiți. Dar în fotbal nu totul merge potrivit planului. Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit noaptea trecută. Mergem în continuare împreună”, a scris Șumudică pe contul său de socializare.

ADVERTISING

Din luna octombrie, Șumudică a preluat-o pe Malatya și a înregistrat 9 eșecuri, 3 victorii și alte trei remize. Plus o eliminare rușinoasă din Cupa Turciei cu o echipă de ligă inferioară.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!