Maria Sharapova îi transmite un mesaj Emmei Răducanu după criticile vehemente primite de tânăra sportivă

Maria Sharapova îi transmite un mesaj Emmei Răducanu după criticile vehemente primite de tânăra sportivă

Fosta mare tenismenă Maria Sharapova i-a transmis un mesaj Emmei Răducanu după ce tânăra sportivă cu origini românești a fost criticată vehement în ultima perioadă.

După succesul de la US Open, Emma Răducanu a fost invitată la mai multe evenimente mondene din Marea Britanie. Iar nu puțini au fost cei care au criticat-o și au susținut că nu-i mai stă mintea la tenis.

Cel mai vocal a fost antrenorul de rugby Eddie Jones: "Există un motiv pentru care această tânără fată care a câștigat US Open nu s-a mai descurcat prea bine după. Când o vezi pe prima pagină din Vogue, purtând haine de la Christian Dior… E prea multa distragere de la tenis în jurul ei".

ADVERTISING

Maria Sharapova a fost și ea în poziția Emmei Răducanu, după ce a câștigat Wimbledon la doar 17 ani. Dar rusoaica îi transmite Emmei să nu asculte criticile și să se bucure de tot ce trăiește.

"Înveți să gestionezi situația pe parcurs. Când ești tânără, ai succes și ești campioană, cu siguranță vor fi multe oportunități în afara terenului care vor veni. Emma este un sportiv incredibil și ce a realizat la o vârstă atât de fragedă este ceva foarte rar în lumea sportului și trebuie să se bucure de fiecare moment", a spus Sharapova.

ADVERTISING

Emma Răducanu a scris istorie la US Open, turneu pe care l-a câștigat după ce a pornit din calificări.

Apoi, Emma a fost eliminată în turul 2 la Indian Wells, în sferturi la Transylvania Open și în optimi la Linz.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!