Ion Crăciunescu a dat verdictul după meciul FCSB - UTA

Ion Crăciunescu a dat verdictul după meciul FCSB - UTA

Ion Crăciunescu spune că ambele penaltiuri dictate în favoarea FCSB în meciul jucat duminică seara cu UTA Arad au fost acordat greșit de arbitrul Marian Barbu.

Fostul mare arbitru român merge chiar până la punctul în care afirmă că „nu ai cum să nu-ți dai seama”.

"Nu e greu să vezi că a ieșit mingea. Nu ai cum să nu-ți dai seama că mingea e afară, atât timp cât piciorul stâng e și el în afară. E și vina tușierului, și a centralului. Mâna trebuie să fie în mod clar depărtată de corp sau mână este dusă în mod intenționat către minge", a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

ADVERTISING

"Mie mi se pare o mișcare normală a fundașului, nu e penalty. Când îl lovește mingea are mână destul de aproape de corp. Nu ai cum să dai penalty. Nu ai motive. Pentru ce îi dai? Îl deposedează, rămâne pe loc. Nu-l calcă, toți au zis că-l calcă, dar pune piciorul lângă el. Se zvonește că domnul Goga este în spatele lui Marian Barbu. Nu am probe, deci nu pot să spun concret. Dar nu știu ce calități are acest arbitru pentru Liga 1", a adăugat fostul mare arbitru român.

Florin Tănase a marcat ambele goluri ale lui FCSB în meciul cu UTA Arad, amândouă din lovituri de la 11 metri, în minutele 22 și 81.

ADVERTISING

Roger, în minutul 72, a reușit golul arădenilor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇