Gigi Becali, după cearta cu Edi Iordănescu: "Sunt nemulțumit de joc"

Gigi Becali, după cearta cu Edi Iordănescu: "Sunt nemulțumit de joc"

Gigi Becali a oferit, marți, o nouă declarație în stilul caracteristic și a lăsat, astfel, ușa deschisă unei posibile plecări a lui Edi Iordănescu de la cârma echipei.

Finanțatorul echipei suștine acum că nu-l interesează rezultatele echipei, ci să facă spectacol.

"E posibil, să vedem, mai fac rugăciune și mă luminează Dumnezeu. Dacă aș fi spus că sunt mulțumit aș fi fost mincinos, și eu nu mit. Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă nu câștig meciul. Le-am spus tuturor antrenorilor, i-am spus și lui Edi. Asta este dorința mea", a declarat Gigi Becali, în direct la PRO X.

ADVERTISING

"Nu vreau să câștig campionatul, vreau să fie mingea la mine! Eu așa vreau, eu fac fotbal și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă e mingea la mine, nu am nimic cu tine! Vreau 0-0 și mingea la mine, nu 1-0 și mingea la adversar. Asta e frumos în viață, mingea la mine. Sunt nemulțumit de joc, dar nu am probleme, pentru că vor veni Tănase, Coman și Tavi Popescu, care vor face ca mingea să fie la mine", a adăugat acesta.

FCSB a înregistrat cinci victorii în ultimele cinci meciuri și a urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, la doar 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

ADVERTISING

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB în luna august după ce Gigi Becali a fost de acord și chiar a acceptat mai multe clauze în contract prin care își asumă că nu se implică la echipă și nu va critica jucătorii în presă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇