FCSB, ofertă fabuloasă pentru transfer: Fotbalistul devine cel mai bine plătit din campionat

FCSB, ofertă fabuloasă pentru transfer: Fotbalistul devine cel mai bine plătit din campionat

FCSB a făcut o ofertă importantă de transfer pentru unul dintre fotbaliștii pe care-i are pe listă în perioada de mercato.

Unul dintre fotbaliștii doriți de FCSB în aceast vară, fundașul finlandez Robert Ivanov, a primit o ofertă fabuloasă de transfer din partea „roș-albaștrilor”. Având în vedere că poate veni liber de contract, FCSB i-a pus pe masă un contract de 30.000 de euro pe lună lui Ivanov, scrie site-ul gloswielkopolski.pl.

Robert Ivanov va pleca de la Warta Poznan liber de contract și se află pe lista FCSB, fiind un fundaș central de nivel internațional, cu 20 de selecții în naționala Finlandei. Dacă acceptă, Ivanov are deveni cel mai bine plătit fotbalist din Superligă, la nivel cu Florinel Coman, care încasează 30.000 de euro pe lună de la FCSB într-un nou contract semnat în care are și clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

ADVERTISING

Totuși, FCSB are concurență pentru semnătura lui Robert Ivanov. Presa din Polonia susține că există interes din partea unor cluburi din liga a doua germană pentru fundașul central.

Robert Ivanov, fundaș cu 20 de selecții în naționala Finlandei, a jucat 32 de meciuri (2.731 de minute) în toate competițiile sezonului la Warta Poznan, timp în care a marcat o dată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!