Când se va pronunța sentința finală a procesului în care este implicat Novak Djokovic

Când se va pronunța sentința finală a procesului în care este implicat Novak Djokovic

Novak Djokovic a fost reținut de australieni în dimineața zilei de sâmbătă și acum așteaptă o zi până la procesul care îi va aduce sentința pe care o așteaptă de zile bune, și anume dacă va fi deportat sau nu, și atunci va putea evolua la Australian Open.

Liderul mondial ATP de 33 de ani a fost dus la Park Hotel din cartierul Carlton al orașului Melbourne, în jurul orei 7 dimineața, ora locală din România.

Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile din Australia

Procesul final, care a ajuns între timp la Curtea Federală din Australia, va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, duminică dimineața practic, ora 00.30 în România.

Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, i-a anulat vineri a doua oară viza de intrare în țară lui Novak Djokovic, pe motiv că acesta nu a respectat regulile de intrare în Australia, nefiind vaccinat împotriva Covid-19.

ADVERTISING

Între timp, Novak Djokovic nu va fi eliminat încă de pe tabloul principal de la Aussie Open, acolo unde e favorit 1 și unde a fost tras la sorți în primul tur cu un conațional, Miomir Kecmanovic.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇