Antrenorul celor de la FC Voluntari vine cu o veste bună în ce privește disputarea partidei cu FCSB din Cupa României

Antrenorul celor de la FC Voluntari vine cu o veste bună în ce privește disputarea partidei cu FCSB din Cupa României

Partida dintre FC Voluntari și FCSB din optimile Cupei României de miercuri seara pare în mare pericol, având în vedere că echipa patronată de Gigi Becali se află în plin focar de Covid-19.

FCSB și-a amânat partida pe care trebuia să o dispute duminică la Farul, în runda curentă de L1, dar dacă nu va putea juca meciul cu Voluntari, atunci va pierde la masa verde și va fi eliminată din Cupă, întrucât în această competiție sub egida FRF nu se poate recurge la amânarea unor partide din cauza cazurilor de coronavirus.

Farul - FCSB a fost AMÂNAT. Când se va juca meciul

O veste bună tocmai pare să fi venit de la Liviu Ciobotariu însă, antrenorul celor de la Voluntari: „Trebuie să ne pregătim bine, ne așteaptă trei jocuri foarte grele. Jocul de miercuri e la o distanță foarte scurtă, să vedem cum recuperăm din jucători. Avem și 2-3 accidentați. Eu am înțeles că se joacă. Pe mine așa m-au anunțat cei din conducerea clubului. Cred că se joacă, noi ne-am făcut programul pentru meciul de miercuri, cu FCSB, așa că mai departe nu știm”, puncta antrenorul ilfovenilor după meciul pierdut cu FC Argeș, scor 0-2, sâmbătă la prânz.

ADVERTISING

Meciul Farul Constanța - FCSB a fost amânat

FCSB ar trebui să aibă la dispoziție 13 jucători pentru partida cu Voluntari, dintre care minim un portar, pentru ca jocul să aibă loc.

Partida e programată la Voluntari miercuri de la ora 21.

Andrei Vlad, Ștefan Târnovanu, Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Alexandru Musi, Ianis Stoica, Andrei Dumiter și Claudiu Keșeru sunt fotbaliștii valizi de la FCSB la această oră.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!