Apelul unui medic: Opriţi și slujbele în biserici, altfel o să rămână fără enoriași. Se moare la greu prin țară!

Apelul unui medic: Opriţi și slujbele în biserici, altfel o să rămână fără enoriași. Se moare la greu prin țară!

Paul Ichim, medic la Spitalul Judetean „Sf. Apostol Andrei” și profesor universitar la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, le cere aleșilor să introducă mai repede certificatul verde, amintind că sunt oameni în această lume care au parte de măsuri mai stricte și că, în România, ”se moare la greu”.

”Măi ăștia care transpirați de grija poporului, votați urgent chestia cu certificatul verde, nu mai faceți prin Parlament figurație. Se moare la greu prin țară, puteți face discriminare dupa gândirea dacilor liberi inconștienți”, scrie medicul, care este și fost senator și fost șef de DSP.

ADVERTISING

Mai mulţi membri ai Guvernului, în calitate de parlamentari, au depus un proiect de lege care vizează vaccinarea sau testarea periodică, pe banii lor, a angajaţilor din domeniul medical.  

Mai ăștia care transpirați de grija poporului, votați urgent chestia cu certificatul verde, nu mai faceți prin Parlament...

Publicată de Paul Ichim pe Duminică, 24 octombrie 2021

Medicul face referire și la alte popoare care au îndurat carantină mult mai dură, pentru sănătate.

”Apropos, citeam dimineață, ca aia din Australia au ieșit din carantină, dupa aproape 300 de zile și nu s-au mai dat atât cu fundul de pământ”, scrie el.

ADVERTISING

Medicul sugerează că autoritățile ar trebui, totuși, să interzică și activitatea în biserici.

”Opriti câteva săptamâni și slujbele în biserici, și tot felul de mese de partasie, unde nu se respectă mai nimic, altfel o să rămână bisericile fără enoriași și asa unii, adaptați vremurilor, au inventat e-acatiste”, spune el, făcând aluzie la vestea că Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că pot fi trimise pomelnice prin PayPal.

O.D.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇