Focare Covid la firme din Prahova, unde mai sunt doar 3 locuri la ATI, iar un test din 8 iese pozitiv

Focare Covid la firme din Prahova, unde mai sunt doar 3 locuri la ATI, iar un test din 8 iese pozitiv

Noi focare de COVID-19 au fost descoperite la două firme din Câmpina, unde în total 16 angajaţi sunt bolnavi. În judeţul Prahova, incidența a crescut la 1,81 cazuri la mia de locuitori şi mai sunt libere doar trei paturi ATI pentru pacienţii confirmaţi cu SARS-CoV-2.

În ultimele 24 de ore, în județul Prahova, au fost înregistrate 206 noi cazuri de infectare, unul din opt teste efectuate pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 fiind pozitiv.

„Astăzi, 15 ianuarie 2022, pe raza judeţului nostru, au fost înregistrate alte 2 focare active de COVID-19, la 2 societăţi comerciale din municipiul Câmpina. În cadrul uneia dintre societăţi au fost identificaţi 9 angajaţi infectaţi, iar în cadrul celeilalte societăţi au fost confirmaţi 7 angajaţi. Toţi aceştia au rămas în izolare, la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie”, informează Prefectura Prahova.  

ADVERTISING

În ultimele 24 de ore, în Prahiva au murit, din cauza COVID-19, cinci persoane, toate nevaccinate. Este vorba despre patru bărbaţi cu vârste de 49, 69, 75 şi 84 de ani şi o femeie în vârstă de 77 de ani, potrivit DSP.

„Conform raportării DSP, numărul de paturi COVID-19 ocupate este de 149. În secţiile ATI sunt ocupate 23 paturi, din totalul de 26”, mai transmit autorităţile din judeţ.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇