Voiculescu spune că nu e zi de la Dumnezeu în care să nu fie dezinformat: Primesc date eronate sau ceva ce arată mai degrabă a sabotaj

Voiculescu spune că nu e zi de la Dumnezeu în care să nu fie dezinformat: Primesc date eronate sau ceva ce arată mai degrabă a sabotaj

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că este dezinformat zilnic de cei din instituțiile din subordinea ministerului pe care îl conduce.

Șeful de la Sănătate a fost întrebat, joi, la Parlament, despre un mesaj postat pe Facebook imediat după ce l-a demis pe managerul interimar al Institutului ”Matei Balş”. Voiculescu a scris atunci ”Astăzi a fost a nu știu câta oară când am primit informații eronate de la o unitate din subordine”.

Întrebat despre acest lucru - cât de frecventă este această practică a dezinformării ministrului? - și dacă urmează cumva alte demiteri, Voiculescu a replicat:

ADVERTISING

Nu e zi de la Dumnezeu în care să nu primesc date care sunt profund eronate sau ceva care arată mai degrabă a sabotaj.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

Întrebat care este cauza acestei practicii, ministrul a răspuns rapid:

Cele două elemente majore care caracterizează o bună parte din administrația publică românească. Unu: lipsă de capacitate. Doi: alte interese, care țin mai degrabă de o agendă politică făcută după o agendă cât se poate de personală ale unui funcționar sau altul.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății
ADVERTISING

Demiterea Mariei Nițescu

Amintim că Voiculescu l-a demis, luni, pe managerul interimar al Institutului „Matei Balş”, Maria Nițescu, numit în urmă cu doar două luni în această funcție, după ce Adrian Streinu Cercel a demisionat.

Decizia a fost motivată de „multiplele disfuncţionalităţi în gestionarea situaţiei pacienţilor internaţi în Pavilionul V al Institutului care au fost transferaţi în urma incendiului din 29 ianuarie 2021 şi în comunicarea cu Ministerul Sănătăţii”.

Iată aici detalii - Ministrul Sănătăţii l-a demis pe managerul interimar al Institutului Matei Balş

ADVERTISING

Ulterior, Voiculescu a scris pe Facebook că s-a săturat să primească informații greșite de la instituțiile din subordine.

Astăzi a fost a nu știu câta oară când am primit informații eronate de la o unitate din subordine. E deja prea mult....

Posted by Vlad Voiculescu on Monday, February 22, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇