Un consilier general de la PSD a demisionat după ancheta „Clanul Marelui Alb”. Spunea că PF Daniel e „securist” și l-a sfătuit cum să își aleagă partid

Un consilier general de la PSD a demisionat după ancheta „Clanul Marelui Alb”. Spunea că PF Daniel e „securist” și l-a sfătuit cum să își aleagă partid

PSD București anunță că un membru al său din Consiliul General a demisionat, în urma difuzării anchetei „Marele Alb” în care jurnaliștii de la Recorder prezintă circuitul banilor publici pentru renovarea de biserici.

„PSD Bucureşti şi organizaţia PSD Sector 4 anunţă că dl Neacşu Lazăr şi-a prezentat în această dimineaţă demisia din Partidul Social Democrat şi din calitatea de consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, au transmis social-democrații, prin intermediul unui comunicat de presă.

ADVERTISING

Reamintim că, în cadrul anchetei pe care a difuzat-o în seara zilei de marți, 12 octombrie, Recorder a arătat cum circulă, pe circuite alcătuite preferențial, banii pentru lucrări la biserici. Totul, printr-un sistem monitorizat de patriarhul Daniel, pe care chiar preoții îl numesc „Marele Alb”.

Într-un dialog înregistrat și difuzat în cadrul anchetei video, Lazăr Neacșu îi spune jurnalistului Recorder că „Marele Alb”, patriarhul, a fost cel care l-a sfătuit să candideze din partea PSD la Consiliul General, susținând că social democrații „vor câștiga în toată țara”.

ADVERTISING

De asemenea, Lazăr Neacșu crede că patrairhul Daniel este „securist”, „de-al lor” și „cel mai informat om, ca și Papa”.

În acest condiții, PSD va trebui să își numească un nou consilier general, în locul lui Lazăr Neacșu, în CGMB.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇