Orban: Degeaba vrea PSD să amâne alegerile, vom lupta pentru a permite românilor să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea. PSD nu a murit, PSD se zvârcolește

Orban: Degeaba vrea PSD să amâne alegerile, vom lupta pentru a permite românilor să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea. PSD nu a murit, PSD se zvârcolește

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a transmis, marți, că va face tot ce poate pentru ca alegerile parlamentare să aibă loc pe 6 decembrie.

Degeaba vrea PSD să amâne alegerile, vom lupta cu toate armele constituționale și legale pentru a permite românilor să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea, care a generat o majoritate toxică, care a distrus România și care vrea să distrugă România.

Pentru noi, orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să conducă Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol, în care această majoritate poate să inventeze noi reglementări care să dea peste cap România și care să compromită șansele de dezvoltare pe termen mediu și lung.

ADVERTISING

Democrația înseamnă alegeri, puterea cetățeanului de a decide cine să îl reprezinte atât în autoritățile locale, cât și în Parlament", a declarat premierul Orban.

Acesta a spus că partidul său a început de anul trecut să câștige bătălii cu PSD, dar că nu s-a terminat și că parlamentarele trebuie să fie decisive.

Orban: PSD nu a murit, PSD nu e încă înfrânt, PSD se zvârcolește

"Românii din mai 2019 au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au saturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile, care a vrut să confiște România.

ADVERTISING

Aceste lupte trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu e încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă să țină România ocupată. Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România.

În 6 decembrie românii trebuie să vină la vot cu încredere și să voteze PNL care este singura forță politică, capabilă de a învinge PSD și de a guverna România și de a îndrepta România în direcția corectă", a perorat Orban.

Dezvoltăm România

El a precizat că PNL intră în campania electorală cu sloganul simplu: "Dezvoltăm România".

ADVERTISING

"Acesta este țelul nostru. Să asigurăm o dezvoltare accelerată a României utilizând resursele de hărnicie ale României, utilizând toate resursele pe care România le poate aduce de la nivel european sau din alta sursă", a puntat șeful Guvernului.

El a precizat că România are nevoie de investiții în infrastructura de transport, infrastructura de sănătate, infrastructura energetică, infrastructura de comunicații și infrastructura agricolă.

România are nevoie "de o mobilizare fără precedent a resurselor pentru a reuși să modernizăm această țară, să creăm locuri de muncă bine plătite", a continuat Orban.

El a precizat că România are nevoie de un guvern și un partid care știe să atragă fonduri europene, iar ei ar fi "dovedit cu vârf și îndesat acest lucru", menționând că Guvernul pe care îl conduce a atras de trei ori mai multe fonduri decât cel al PSD.

Declarațiile au fost făcute de Ludovic Orban la sediul BEC, odată cu depunerea listelor de semnături pentru parlamentare.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇