Mesajul PSD pentru noul președinte al liberalilor: Cîțu, te așteptăm la moțiune!

Mesajul PSD pentru noul președinte al liberalilor: Cîțu, te așteptăm la moțiune!

După numai câteva minute de la momentul în care liberalii au anunțat că Florin Cîțu este noul lor președinte, PSD a reacționat.

„Cîțu, te așteptăm la moțiune”, este mesajul pe care social- democrații l-au postat pe pagina lor de Facebook.

#motiunedecenzura

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 25 septembrie 2021

Reamintim că, după ce Florin Cîțu l-a demis pe Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției, a izbucnit o criză politică în România.

USR PLUS a anunțat că va depune moțiune împotriva Guvernului (de fapt împotriva lui Florin Cîțu) cu sprijinul AUR. Deși inițail social democrații au dat semne că ar fi interesați de această moțiune, ulterior au anunțat că nu-l vor pe Cîțu, dar că vor iniția propria acțiune pentru a-l demite.

ADVERTISING

Florin Cîțu este noul președinte al PNL, așa cum era de așteptat, în ciuda atmosferei ostile în care și-a ținut astăzi discursul de candidat, în cadrul Congresului PNL. El a câștigat 2.878 de voturi, adică 60,2 % din numărul voturilor valabile (4.848 de voturi valabile au fost introduse în urnă). Florin Cîțu are cu circa 1.000 de voturi mai mult decât contracanditatul său, Ludovic Orban.

De astăzi suntem un partid unit și vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Împreună construim România liberală, a spus Florin Cîțu, după anunțarea rezultatului.

ADVERTISING

Astăzi, evenimentele au fost neașteptate la Congresul PNL, unde Cîțu a fost puternic huiduit și a avut un discurs cu voce gâtuită. Orban a ținut un discurs puternic, într-o atmosferă foarte favorabilă. El și-a încheiat discursul spunând că indiferent de rezultat, este evident că el a câștigat astăzi


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇