Medicul Anthoni Fauci a acceptat să facă parte din echipa lui Joe Biden

Medicul Anthoni Fauci a acceptat să facă parte din echipa lui Joe Biden

Deși lucrează în prezent cu Donald Trump, medicul Anthoni Fauci – un reputat imunolog american – a acceptat să facă parte din echipa lui Joe Biden după acesta își va prelua mandatul la Casa Albă.

„Am acceptat pe loc”, a spus Anthoni Fauci despre propunerea lui Joe Biden de a rămâne în poziția de consilier medical principal, după ce acesta va ajunge la Casa Albă, transmite The Guardian, care citează NBC News.

Amintim că, joi, Joe Biden a anunţat că i-a cerut imunologului Anthony Fauci, principalul expert american în boli infecţioase şi o figură foarte respectată în Statele Unite, să facă parte din echipa sa de combatere a pandemiei de COVID-19 în calitate de consilier medical principal.

Doctorul Anthony Fauci este în prezent membru al celulei de criză a Casei Albe, dar a făcut obiectul unor atacuri virulente din partea preşedintelui Donald Trump, care a minimalizat constant ameninţarea acestei pandemii care a făcut până în prezent peste 275.000 de morţi în SUA, informează AFP şi Reuters.

ADVERTISING

„100 de zile de purtat mască, nu pentru totdeauna. Şi cred că vom vedea o reducere semnificativă (a infectărilor)”, a spus preşedintele ales al SUA.

De asemenea, Joe Biden a precizat că se va vaccina anti-COVID atunci când doctorul Fauci va spune că este sigur să se vaccineze şi că o va face public.

ADVERTISING

Citește și alte știri despre oamenii din echipa lui Joe Biden:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇